Απόψε η καλοκαιρινή συναυλία της Χορωδίας και της Μαντολινάτας Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 13:24

Απόψε η καλοκαιρινή συναυλία της Χορωδίας και της Μαντολινάτας Αργοστολίου

Σήμερα Τρίτη 17 Ιουλίου, στον Αύλειο Χώρο του ΞΕΝΙΑ

Σήμερα ( 15.7.18 ) τελειώνουν τα ποδόσφαιρα και οι μαγικές φαντασιώσεις. Καιρός να παίρνουμε σειρά οι Πολιτιστικοί σύλλογοι για ένα Πολιτιστικό καλοκαίρι όμορφο, πoιοτικό, δικό μας ΚΕΦΑΛΟΝIΤΙΚΟ.

Έτσι λοιπόν, όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, ο σύλλογός μας παρουσιάζει την συνολική δουλειά των χορωδιακών και μουσικών τμημάτων του, σε μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία.

Φέτος, εκτός των Παιδικών Τμημάτων Χορωδίας και Μαντολινάτας, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό και το Τμήμα του Χορωδιακού Εργαστηρίου Γυναικών.

Τα Χορωδιακά Τμήματα παιδιών και γυναικών είναι υπό την μουσική διεύθυνση της Αλεξίας Μαρσέλου και το Τμήμα της παιδικής Μαντολινάτας είναι υπό την μουσική διεύθυνση του Σωκράτη Μπένου.

Φυσικά θα παρουσιαστεί και η Ανδρική Χορωδία με την μεγάλη Μαντολινάτα της με ανανεωμένο πρόγραμμα, υπό την μουσική διεύθυνση του Σπύρου Θεοτοκάτου.

Η Φετινή όμως καλοκαιρινή συναυλία έχει ιδιαίτερη συμβολική σημασία για την Ανδρική Χορωδία και βέβαια για ολόκληρο τον σύλλογο.

Φέτος με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ. και της ολομέλειας της χορωδίας, η Καλοκαιρινή συναυλία είναι αφιερωμένη στον συνιδρυτή και επί 30 χρόνια μοναδικό Μαέστρο της, ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΝΤΆΚΗ, τιμώντας τον με αυτό τον τρόπο, για την ανεκτίμητη, αφοσιωμένη, ανιδιοτελή και καθοριστική προσφορά του στην Χορωδία, αλλά και γενικώτερα στα Χορωδιακά πράγματα της Κεφαλονιάς και του παραδοσιακού χορωδιακού μας τραγουδιού.  

Προσκαλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας να έρθουν να μοιραστούν μαζί μας την χαρά της δημιουργίας των νέων Τμημάτων, την συνεπή και συνεχή νέα παραγωγή τραγουδιών, τα ορχηστρικά, τις μονωδίες και τα ντουέτα της Χορωδίας και της Μαντολινάτας Αργοστολίου, την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, στις 9:15 μμ., στον Αύλειο Χώρο του ΞΕΝΙΑ.

Το ΔΣ.




00 inkefalonia general ad 300X250