Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Κεφαλονίτη Παναναγιώτη Θωμά με τίτλο «Ανθρωπίνως δυνατά»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 10:07

Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Κεφαλονίτη Παναναγιώτη Θωμά με τίτλο «Ανθρωπίνως δυνατά»

Απο τις εκδόσεις Όστρια

 Ο Κεφαλονίτης Παναγιώτης Θωμάς  κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Ανθρωπίνως δυνατά», από τις εκδόσεις Οστρια.

Τα «Ανθρωπίνως δυνατά» είναι μία συλλογή μικρών διηγημάτων που ως στόχο έχουν να αναδείξουν την ανθρώπινη ευαισθησία, δικαιοσύνη και ηθική. Διηγήματα που ως στόχο έχουν να αγγίξουν μικρούς και μεγάλους. Ευανάγνωστα, απλοϊκά, με ξεχωριστό νόημα το καθένα. Είναι μία συλλογή που ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να διαβαστεί από όλες τις μορφωτικές τάξεις εύκολα, αλλά και με μεγάλη σκέψη. Σκέψη για το παρόν και κυρίως για το μέλλον μας.

Το ανθρώπινο παρόν και μέλλον που δε πρέπει να ξεχάσει το ιστορικό και πολιτικό παρελθόν. Το ανθρώπινο παρόν και μέλλον που δε πρέπει να ξεχάσει την κοινωνική ανθρωπιά.Παρελθόν, παρόν και μέλλον που δε μπορούν να βάλουν στην άκρη τον έρωτα και την αγάπη.

Ολα τα παραπάνω… αλληλένδετα και τα «Ανθρωπίνως Δυνατά» βάζουν στο ίδιο κάδρο όσα πιστεύουν οι περισσότεροι ότι είναι ξεχωριστά.

Η τιμή του βιβλίου ανέρχεται στα 12 Ε και προς το παρόν μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσα από τον Εκδοτικό Οίκο Όστρια είτε μέσω παραγγελίας στα βιβλιοπωλεία.

Σημείωση του συγγραφέα: Είναι ένα βιβλίο με κομμάτια της ζωής, της σκέψης και της φαντασίας μου. Μη μπείτε στον κόπο για να βρείτε τι αληθεύει και τι είναι φανταστικό. Οι ισορροπίες μεταξύ φανταστικού και πραγματικού ξέρετε πολύ καλύτερα από τις δικές σας ζωές ότι ήταν, είναι και θα είναι πάντα λεπτές. Εμείς τις ορίζουμε. Εμείς γράφουμε «μέσα» μας ή «έξω» μας τις ιστορίες μας. Κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει τον δικό μας τρόπο σκέψης και το δικό μας «είναι», γιατί χωρίς αυτό τι θα ‘μασταν;

cover

 Kefalonianmantata.gr 




00 inkefalonia general ad 300X250