Απόψε στον Κέφαλο: FAITH με Ζέτα Δούκα και Παναγιώτη Μπουγιούρη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 12:26

Απόψε στον Κέφαλο: FAITH με Ζέτα Δούκα και Παναγιώτη Μπουγιούρη

Αυλαία ρίχνει απόψε το  «1ο Μουσικοθεατρικό Φεστιβάλ Κεφαλονιάς» το οποίο είναι  αφιερωμένο στο σπουδαίο σκηνοθέτη Σπύρο Ευαγγελάτο

***

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 21.00

«FAITH» Tι σημαίνει αληθινή πίστη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι; Πόσο εύκολα μπορεί να χαθεί; Τι είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε, για να κρατήσουμε ζωντανή τη σχέση μας; Το  πρωτοποριακό για την εποχή του έργο της KateRobin σε απόδοση και σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, θα να μας αποδείξει ότι όλα είναι δυνατά στην αγάπη και τον έρωτα!  Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα και Παναγιώτης Μπουγιούρης.   

Γενική είσοδος: 13€ & 10€ (φοιτητικό, ανέργων)

Όλες οι παραστάσεις είναι προγραμματισμένες να παρουσιαστούν στο θέατρο “ΚΕΦΑΛΟΣ”. Καθ όλη την διάρκεια των παραστάσεων στο φουαγιέ του θεάτρου θα εκτίθενται κουστούμια από την συλλογή του βεστιαρίου του Κ.Θ.Β.Ε., ενώ μια σειρά επί πλέον παράλληλες εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν «εν ευθέτω χρόνω».

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει , μπορείτε να τα προμηθεύεστε  από το Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08.30 έως τις 15.00. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή κράτηση καλέστε στο τηλέφωνο του Θεάτρου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ», 2671025600 ή στις «Όψεις Πολιτισμού», Ρένα Τελίδου, 6932040527.

Τελικά  μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

ΤΕΛΙΚΗ ΑΦΙΣΑ 1


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250