Συναυλία της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου στην Αθήνα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 09:36

Συναυλία της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου στην Αθήνα

Σάββατο 21/10 και Κυριακή 22/10

Ο σύλλογός μας ξεκινά δυναμικά την νέα περίοδο 2017 – 2018 και ελπίζει ότι με την προσπάθεια των μελών, των μαέστρων και των παιδιών που διδάσκονται μουσική, όργανα και τραγούδι, θα καταφέρουμε να είναι η περίοδος αυτή μια από τις καλύτερες χρονιές του.

Από φέτος , στα ήδη λειτουργούντα τμήματα– Ανδρική Χορωδία , Μαντολινάτα , Παιδική Χορωδία και Παιδική Μαντολινάτα , που αυξάνονται πολύ τα μέλη τους , προστίθεται και το τμήμα του Γυναικείου ΦΩΝΗΤΙΚΟΎ – ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ Εργαστηριού , που ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό από τις καινούργιες χορωδούς.

Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλουμε και σας χρειαζόμαστε υποστηρικτές και συνοδοιπόρους για την διατήρηση και συνέχιση της μεγάλης μουσικής και χορωδιακής παράδοσης του νησιού μας.

Ήδη η περίοδος ξεκινά με την μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται στην Αθήνα , με την συνεργασία πολλών φορέων συμπατριωτών, αλλά και την συνεργασία φίλων της Κεφαλονίτικης χορωδιακής μουσικής στην Αττική. Η συναυλία αυτή μας φέρνει ακόμα πιο κοντά με τους συμπατριώτες μας της διασποράς και ειδικότερα με εκείνους της Αττικής .

Το Σάββατο 21/10 αναχωρεί η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, για την Αθήνα, για να πάρει μέρος στο Χορωδιακό Φεστιβάλ Κηφισιάς, που διοργανώνει ο Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΟΥΣΗΓΕΤΗΣ , με την συμμετοχή 8 χορωδιών , όπου θα εκπροσωπήσει το νησί μας .

Την επόμενη μέρα θα γίνει η μεγάλη συναυλία που διοργανώνει η ΠΕΡ. ΕΝ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ της ΠΙΝ. ,  ανταποκρινόμενη σε προτάσεις και παροτρύνσεις πολλών συλλόγων συμπατριωτών μας , αλλά και φίλων της Κεφαλονίτικης χορωδιακής μουσικής .

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 22/10 ( δύο μέρες από την εορτή του Αγίου μας Αγ. Γερασίμου ) , στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΟΣ , στην Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση ( Πλ. Κλαθμώνος ), στις 8 μμ.

Καλούμε λοιπόν , τους συμπατριώτες μας να προωθήσουν και να προβάλουν την εκδήλωση , στα μέλη και τους φίλους μας , για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία της εκδήλωσης .

Στην εκδήλωση αυτή έχουν προσκληθεί όλοι οι Κεφαλονίτες υπουργοί και οι συμπατριώτες μας βουλευτές όλων των κομμάτων και οι Κεφαλονίτες Ιεράρχες .

Στην συναυλία θα πάρουν μέρος οι συμπατριώτες μας σολίστες τραγουδιστές , Ειρήνη Καμινάρη, Ματίνα Παπαγεωργίου και Σταύρος Νιφοράτος.

 

Είμαστε στην διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και συνεργασία.

Τηλ. Επικοινωνίας : 6944623280 ( Ρ. ΛΟΥΖΗΣ )

 

Επειδή η αίθουσα αυτή έχει λίγες, σχετικά, θέσεις παρακαλούμε τους συμπατριώτες μας της Αττικής να πάρουν τις προσκλήσεις τους έγκαιρα από τους συνεργαζόμενους συλλόγους και τα παρακάτω καταστήματα συμπατριωτών μας :

ΝΙΚΟΛΑΤΟΣ , Βιβλιοπωλείο , Σόλωνος 118 , Εξάρχεια , και

Κατάστημα ANGOLO , Αθηνάς 18 & Βίσσης 22 , Αθήνα .

Το Δ.Σ.

mantolinataa




00 inkefalonia general ad 300X250