"Ξεσήκωσαν" το Ληξούρι Νικολόπουλος, Στέλιος Διονυσίου & Πίτσα Παπαδοπούλου! (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 13:26

"Ξεσήκωσαν" το Ληξούρι Νικολόπουλος, Στέλιος Διονυσίου & Πίτσα Παπαδοπούλου! (εικόνες + video)

Δυνατές... πενιές για τον Παλληξουριακό!

Αυτή τη φορά η... μπάλα για τον Παλληξουριακό παίχτηκε σε επίπεδο καλλιτεχνικό και ήταν ... υψηλού επιπέδου!

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά, στον κατάμεστο από κόσμο, αύλειο χώρο του Α’ δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου, τρεις σπουδαίοι της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου μας ταξίδεψαν σε όμορφο μουσικό κόσμο γεμάτο ... δυνατές πενιές και τραγούδια με συναίσθημα.

Την συναυλία διοργάνωσε η ΚΕΔΗΚΕ και τα έσοδά της θα πήγαιναν στην ενίσχυση του Παλληξουριακού, του συλλόγου που θα εκπροσωπήσει την Κεφαλονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ο εκπρόσωπος της ομάδας του Ληξουρίου, Παναγής Κονταρίνης ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στην συναυλία και ζήτησε την στήριξη στην δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά του ο Παλληξουριακός, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος Παλικής Γιώργος Κατσιβέλης.

Τα τραγούδια που ερμήνευσαν οι σπουδαία αυτοί καλλιτέχνες... άγγιξαν το κοινό που σε πολλά από αυτά χόρεψαν με την ψυχή τους στους κάτω από την σκηνή και στα λίγα τετραγωνικά που δεν υπήρχαν καρέκλες και κόσμος...

Το παρών στην συναυλία έδωσαν όπως ήταν φυσικό μέλη του ΔΣ, αρκετοί παίκτες και ο προπονητής της ομάδας του Ληξουρίου Σπύρος Παπαδάτος.

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες και βίντεο

 Φόρτωση…

Φόρτωση…