Η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία της Χορωδίας & Μαντολινάτας Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 09:16

Η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία της Χορωδίας & Μαντολινάτας Αργοστολίου

Στον Αύλειο Χώρο του ΞΕΝΙΑ


Οι τελευταίες ετοιμασίες και δοκιμές απέμειναν για την ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ 2017 , της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , που θα γίνει την Πέμπτη 20 Ιουλίου , και ώρα 9 μμ. , στον Αύλειο Χώρο του ΞΕΝΙΑ .

Θα ακουστούν :

- Ορχηστρικά γνωστά και αγαπημένα Ρώσσικα τραγούδια από την Μαντολινάτα μας

- Γνωστά Ελληνικά τραγούδια , από το Παιδικό Τμήμα της Χορωδίας μας , υπό την διεύθυνση της δασκάλας τους Αντζελα Τκάτς .

- Η Ειρήνη Καμινάρη και η Ματίνα Παπαγεωργίου θα μας τραγουδήσουν όμορφα τραγούδια . Θα τις συνοδεύει στο πιάνο η Ευαγγελία Φραγκιά .

- Η Χορωδία με την Μαντολινάτα της θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα που ετοίμασαν με τον Μαέστρο τους Σπύρο Θεοτοκάτο , αυτή την περίοδο .

  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια των πιό γνωστών σύγχρονων Ελλήνων συνθετών και φυσικά Κεφαλονίτικα και Επτανησιακά τραγούδια . Μετά από πολύ καιρό θα ακουστούν πλεγμένες αρμονικά οι πιό αγαπημένες Αριέτες μας .

Η είσοδος στην συναυλία κοστίζει 5€ , για την κάλυψη των εξόδων και την μοναδική οικονομική στήριξη της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται από τον σύλλογό μας για την χορωδιακή μουσική του τόπου μας και την προβολή της .

Το Δ.Σ.  

3686 8010 Χορωδια Α5 001

χοροδια 2017




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ