Απόψε, η βραδινή καρναβαλική παρέλαση στο Ληξούρι & οι υπόλοιπες εκδηλώσεις

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 11:01

Απόψε, η βραδινή καρναβαλική παρέλαση στο Ληξούρι & οι υπόλοιπες εκδηλώσεις

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου


ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ώρα 1:00μ.μ. στο Λιθόστρωτο στον Άγιο Σπυρίδωνα: Η ΚΕΔΗΚΕ θα παρουσιάσει συναυλία με το συγκρότημα Grupo Buena-ventura, ένα πλήρες μουσικό σχήμα 8 ατόμων γεμάτα αγάπη για τη μουσική και ιδιαίτερα για τη Latin θα μας ταξιδέψουν σε ελληνικούς και λατινοαμερικάνικους ρυθμούς και θα μας ξεσηκώσουν.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ώρα 8:30μ.μ.: το συγκρότημα Grupo Buenaventura θα μας ταξιδέψει σε Latin και ελληνικές μουσικές επιτυχίες στο Φοινικόδρομο απέναντι από τη Φιλαρμονική Σχολή.

ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ, ώρα 8:30μ.μ. στον ξενώνα της εκκλησίας: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «οι Φαρακλάδες» σας προσκαλεί να χορέψετε παραδοσιακές καντρίλιες και γαϊτανάκι με ζωντανή μουσική και πλούσια λαχειοφόρο αγορά. Φαγητό, άφθονο κρασί και γλέντι μέχρι το πρωί...

ΒΑΛΣΑΜΑΤΑ, ώρα 9:00μ.μ.: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ο Βάλσαμος» σας προσκαλεί για παραδοσιακές καντρίλιες & ζωντανή μουσική, με την ορχήστρα του Μάκη Παπά. Φαγητό και ποτό. Ξεφάντωμα μέχρι πρωίας!

ΛΗΞΟΥΡΙ, ώρα 8:00μ.μ.: Όλοι οι Μασκαράδες μικροί και μεγάλοι θα παρελάσουν στην Βραδινή Παρέλαση του Ληξουρίου. Μετά το τέλος της παρέλασης το γλέντι θα συνεχιστεί στην πλατεία με το συγκρότημα «Έξω Φρενών». 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ