Μέλη του χορευτικού τμήματος της Αδελφότητας Πειραιά στην έκθεση HO.RE.CA

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 12:43

Μέλη του χορευτικού τμήματος της Αδελφότητας Πειραιά στην έκθεση HO.RE.CA

Η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αποδεχόμενη την πρόσκληση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, συμμετείχε ως τιμώμενη περιοχή στο περίπτερο ‘Ελληνικό Πρωινό’ στην έκθεση ho.re.ca 10-13 Φλεβάρη 2017.

 

Το Σάββατο 11 Φλεβάρη έγινε η παρουσίαση του κεφαλλονίτικου πρωινού με πλήθος κόσμου να δοκιμάζει με ενθουσιασμό τον γαστρονομικό πλούτο των νησιών μας.
 
Την παρουσίαση επιμελήθηκε ο επικεφαλής της Λέσχης Γαστρονομίας Κεφαλονιάς, κ. Παντελιός, ενώ ξεχωριστή νότα έδωσε η παρουσία της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά που εκπροσωπήθηκε από την έφορο κ. Δ. Βαλλιανάτου με ομάδα παιδιών ντυμένων με την παραδοσιακή στολή των νησιών μας.
 
Η ποικιλία γεύσεων, η άριστη ποιότητα πρώτων υλών και η αγνότητα των προϊόντων καθιστούν το κεφαλλονίτικο πρωινό την καλύτερη επιλογή.
 
Το σταντ επισκέφτηκαν η Υπ. Τουρισμού κ. Ελ. Κουντουρά, ο Αντ/ρχης Τουρισμού Ιονίων Νήσων κ. Σπ. Γαλιατσάτος, ο Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Δ. Λυκούδης, ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Γ. Τσακίρης καθώς και πλήθος κόσμου.
 
Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά στηρίζει πάντα τις προσπάθειες συλλόγων και συνδέσμων για την προβολή των νησιών μας και των προϊόντων μας.
 
Για το Δ.Σ.
 
Δήμητρα Βαλλιανάτου

2KPro Kefalonia 102KPro Kefalonia 312KPro Kefalonia 382KPro Kefalonia 522KPro Kefalonia 542KPro Kefalonia 652KPro Kefalonia 106IMG 2674



00 inkefalonia general ad 300X250