Το ημερολόγιο των απανταχού Δηλινάδων της Αθήνας!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 15:27

Το ημερολόγιο των απανταχού Δηλινάδων της Αθήνας!

Κυκλοφόρησε το πρωτότυπο  ημερολόγιο του συλλόγου των  απανταχού Δηλινάδων της Αθήνας που είναι αφιερωμένο στις μεγάλες μορφές του χωριού.


"Το μεγαλύτερο χωριό απ’όσα πήγες κι είδες, η γη πετρώδης και σκληρά παράγουσα νταήδες…" έγραφε ο Γιώργος Μολφέτας για τα Δηλινάτα (όπως είναι η σωστή ορθογραφία τους) και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στο ημερολόγιο που  εξέδωσε  ο Σύλλογος απανταχούΔηλινάδων της Αθήνας.

Σε αυτή την έκδοση   υπάρχει το βιογραφικό και η δράση δώδεκα  Δηλινάδων που η φήμη τους ξεπέρασε τα στενά σύνορα της Κεφαλονιάς

Ζωγράφοι, ηθοποιοί, μουσικοί, συγγραφείς  πολιτικοί, αθλητές και λόγιοι του «μεγάλου χωριού»  πιάνονται χέρι- χέρι  σε έναν διαχρονικό Δηλινεϊκό μπάλο μέσα στο πέρασμα των εποχών .

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το ημερολόγιο μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του συλλόγου ή εναλλακτικά:

στο τηλέφωνο του Συλλόγου :2103212913

στη σελίδα του συλλόγου στο facebook: (https://www.facebook.com/groups/168054359038/)

και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

imeroloo

imeroloo


Ετικέτες: