12 σολίστες για το Nuevo Tango του Astor Piazzolla στο Βοτανικό Κήπο

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 09:33

12 σολίστες για το Nuevo Tango του Astor Piazzolla στο Βοτανικό Κήπο

12 σπουδαίοι σολίστ της κλασικής μουσικής συναντιούνται για πρώτη φορά σε ένα ραντεβού με το Nuevo Tango του Astor Piazzolla. Μουσικές με έντονα στοιχεία του αργεντίνικου tango και της jazz, σε δυνατούς δεξιοτεχνικούς συνδυασμούς, θα παρουσιαστούν στον Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς, στο Αργοστόλι.

Ο Astor Piazzolla είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για τις δυνατές συγκινήσεις που προσέφερε με το tango του. Το ελληνικό κοινό είχε την ευκαιρία να βιώσει τη μοναδική εμπειρία της μουσικής του ήδη από την κοινή εμφάνιση με τον Μάνο Χατζιδάκι στη δεκαετία του 90.

Τώρα, μουσικοί με σπουδαία καλλιτεχνική παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μπαίνουν σε ένα ξεχωριστό μουσικό μονοπάτι: Ζερμπίνος, Ναστάζα, Λύκος, Καπογιάννης, Πλατύραχος, Δεκαβάλλας, Δωρή, Αργυρός, Αρκούδης, Σίσκος, Δεσύλλας, Λογιάδης.

Μέσα από τον ηχητικό σχεδιασμό του Αγη Γυφτόπουλου και υπό την διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη, οι ενορχηστρώσεις του ίδιου του δημιουργού, συνδυασμένες με τις νέες ενορχηστρώσεις του Νίκου Πλατύραχου, φέρνουν έναν νέο tango αέρα.

Βοτανικός Κήπος Κεφαλονιάς, Αργοστόλι, Κυριακή 5 Αυγούστου, ώρα 21:00. Πληροφορίες και εισιτήρια από το Ίδρυμα Φωκά-Κοσμετάτου, τηλ. 26710/26595-6

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250