Κώστας Ευαγγελάτος: Συνοπτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον Νοέμβριο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 08:15

Ο Κώστας Ευαγγελάτος με τον ιστορικό τέχνης Λεόντιο Πετμεζά που του δίνει έπαινο για τη συμμετοχή του στην έκθεση στο Art Space Δεληολάνης

Ο Κώστας Ευαγγελάτος με τον ιστορικό τέχνης Λεόντιο Πετμεζά που του δίνει έπαινο για τη συμμετοχή του στην έκθεση στο Art Space Δεληολάνης

Ο ζωγράφος, περφόρμερ, λογοτένης, θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος μετά την συμμετοχή του σε τρείς ομαδικές εκθέσεις τον Οκτώβριο στην Αθήνα έχει προγραμματίσει και για τον Νοέμβριο πολλαπλές εικαστικές και λογοτεχνικές εκδηλώσεις.

Η έκθεση έργων του στο Κέντρο Δικανικών Μελετών, Α. Ισιδώρων 35, Λυκαβηττός, θα διαρκέχει μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου, όπου στις 7μμ οι συνεργάτες-ποιητές του Φιλοσοφικού Συμποσίου θα διαβάσουν ποιήματα τους.

Στις 13 Νοεμβρίου,στο Κέντρο Πολισισμού του Βιβλιοπωλείου " Κένταυρος", Αστυδάμαντος 11, Παγκράτι, ώρα 7.30μμ, θα μιλήσει στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Βασίλη Κληρονόμου "Το ερυθρό τραγούδι".

Στις 15 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν στην έδρα του ART STUDIO EST/ LA CHAMBRE, Πρατίνου 87, τα φετινά ART Weekends, με την έκθεση " ΙΔΕΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΤΙΒΑ", που θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή-Σάββατο- Κυριακή πρωί μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

Στις 20 Νοεμβρίου, στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο, Πλατεία Κολωνακίου 4, ώρα 8μμ, θα παρουσιάσει έκθεση ζωγραφικών σχεδιαστικών συνθέσεων και θα διαβάσει λυρικά ποιήματα του με τη σύμπραξη της διακεκριμένης πιανίστριας Χαράς Τόμπρα, που θα ερμηνεύσει Μπαχ και Μότζαρτ.

Τέλος Νοεμβρίου θα συμμετέχει τιμητικά σε μεγάλη έκθεση εικαστικών που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αιγυπτιακής Πρεσβείας στην Αθήνα, με ζωγραφικά έργα του," Νέοι της Σιδώνος" και " Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον " κ.α , εμπνευσμένα από τον μεγάλο Αλεξανδρινό Ποιητή Κων/νο Καβάφη, με αφορμή το 2013, έτος Καβάφη.