Δυναμική συμμετοχή της "Ιονίου Πνοής" στο "1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών" στη Χίο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 07:46

Δυναμική συμμετοχή της "Ιονίου Πνοής" στο "1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών" στη Χίο

H νέα χορευτική περίοδος για την ΙΟΝΙΟ ΠΝΟΗ ξεκίνησε δυναμικά με τη συμμετοχή του Συλλόγου μας στο "1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Νησί της Μαστίχας" που πραγματοποιήθηκε 26-29 Σεπτεμβρίου στη Χίο και διοργανώθηκε από το Σύλλογο Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς ΧΙΟΙ ΕΝ ΧΟΡΩ. Η ΙΟΝΙΟΣ ΠΝΟΗ εκπροσώπησε την Κεφαλονιά με αποστολή 27 ατόμων, και παρουσίασε χορούς και τραγούδια του τόπου μας σε ένα φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχαν σύλλογοι από τη Χίο, το Αίγιο, την Αργολίδα, την Εύβοια και τη Θεσσαλονίκη.

Με έντονες αναμνήσεις και πλούσιες εμπειρίες από το ταξίδι μας στη Χίο, ξεκινήσαμε τα μαθήματα παραδοσιακών χορών για τη νέα χρονιά, τα οποία πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 8-10 το βράδυ, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6947 431415 και 6945 141084, ή ηλεκτρονικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.facebook.com/ioniospnoi

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Σπύρος Γερολυμάτος Αρχοντούλα Μανώλη




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ