Συναυλία Θάνου Μικρούτσικου: Μουσική πανδαισία και αποθέωση!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013 12:38

Συναυλία Θάνου Μικρούτσικου: Μουσική πανδαισία και αποθέωση!

Το standing ovation από το κοινό (όλο το γήπεδο όρθιο να χειροκροτεί τους καλλιτέχνες) που ακολούθησε με τη λήξη, ήταν το αποκορύφωμα για μία μεγάλη συναυλία που μόλις είχε ολοκληρωθεί χθες βράδυ στο Αργοστόλι. Κείμενο – εικόνες: Γιώργος Χαλαβαζής Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο μεγάλος αυτός έλληνας συνθέτης, παρουσίασε ένα σπουδαίο πρόγραμμα που στις δυόμιση ώρες της διάρκειάς του άφησε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, ικανοποιημένους.

Πλαισιωμένος από σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Μπάσης και η Ρίτα Αντωνοπούλου, το εξαιρετικό αυτό σχήμα που έφερε στην Κεφαλονιά η ΚΕΔΗΚΕ και ο Άγγελος Κωνσταντάκης, προσέφερε μία λαϊκή και άκρως ποιοτική βραδιά στο Κεφαλλονίτικο κοινό, το οποίο στο τέλος αναγνώρισε και αποθέωσε!

Τραγούδια που ο ίδιος ο Θάνος Μικρούτσικος έχει ονομάζει λαϊκού αισθήματος, όπως το «Άννα μην κλαις», «Ατομική μου ενέργεια», «Ρόζα», «Πάντα Γελαστοί και Γελασμένοι», ακούστηκαν χθες και σίγουρα οι στοίχοι τους θα στριφογυρνούν στο μυαλό όσων εκείνων γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, η ΕΛΜΕ-ΚΙ βρέθηκε στην είσοδο του Σταδίου σηκώνοντας και πανό για να διατρανώσει τη διαμαρτυρία της για τους απολυμένους στην Παιδεία.

Παρακάτω βίντεο και εικόνες από τη μεγάλη συναυλία

https://www.youtube.com/watch?v=LXlmLT8xno8