Φωτογραφίες από τη φόρτωση του αρματαγωγού «Ικαρία» που βρίσκεται στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 01:09

Φωτογραφίες από τη φόρτωση του αρματαγωγού «Ικαρία» που βρίσκεται στην Κεφαλονιά

Συνεχής και ενισχυμένη είναι η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κεφαλονιά, επιχειρώντας να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξε ο Εγκέλαδος.

Στα πλαίσια του σχεδίου ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ, σε μια προσπάθεια να ανακουφιστούν οι σεισμοπαθείς κάτοικοι της περιοχής και να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα στις υποδομές που προκάλεσαν οι σεισμικές δονήσεις.

Συνεχής και ενισχυμένη θα είναι η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κεφαλονιά, επιχειρώντας να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξε ο Εγκέλαδος.

Ήδη, στην Κεφαλονια βρίσκεται και το αρματαγωγό «ΙΚΑΡΙΑ» μεταφέροντας 1 Μικρομηχάνημα Μηχανικού, 1 Προωθητή Γαιών, 1 Φορτωτή, 1 Εκσκαφέα Τάφρου 1 Ανατρεπόμενο όχημα, 1 Ρυμουλκό μεταφοράς μηχανημάτων, 1 Αυτόνομο φωτιστικό πύργο, 1 Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος, 1 Όχημα τζιπ Mercedes 290 GD, 1 Όχημα γενικής Χρήσης Steyer, από το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού (ΕΤΜΧ).

Ενισχυμένη θα είναι η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κεφαλονιά, επιχειρώντας να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξε ο Εγκέλαδος.

Ενισχυμένη θα είναι η παρουσία των ΕΔ στην Κεφαλονιά, επιχειρώντας να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξε ο Εγκέλαδος.

Επίσης, φορτώθηκαν 2 Οχήματα Γενικής χρήσης με Κινητά Μαγειρεία Εκστρατείας με επιπλέον σκηνικό υλικό για την ανάπτυξη των μαγειρείων και διαμονής του προσωπικού, 2 Υδροφόρα οχήματα, 2 οχήματα MAGIRUS με 15 χημικές τουαλέτες, 1 Όχημα τζιπ TERRANO, 1 Βυτιοφόρο 4500 λίτρων, 1 Όχημα Ομάδας Επαφής (Επικοινωνιών), από την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ).

defenceline.gr