Το 91ο Διεθνές Συνέδριο SIEC - ISBE στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 10:14

Το 91ο Διεθνές Συνέδριο SIEC - ISBE στο Αργοστόλι

28 Ιουλίου - 2 Αυγούστου

91ο Διεθνές Συνέδριο SIEC-ISBE

28 Ιουλίου - 2 Αυγούστου 2019

Αργοστόλι,Κεφαλονιά

 Θέμα: Diversity in Business Education - Η διαφορετικότητα   στην επιχειρηματική εκπαίδευση

Η Διεθνής Κοινότητα για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση (SIEC-ISBE) διοργανώνει στο Αργοστόλι από 28 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2019 το 91ο Διεθνές Συνέδριο της, στις αίθουσες του Δημοτικού Θεάτρου «Κέφαλος»

 Η Διεθνής Κοινότητα για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση είναι ένας διεθνής οργανισμός που προωθεί τους ζωτικούς δεσμούς μεταξύ εκαίδευσης και επιχειρήσεων ,ενδυναμώνοντας τηις διεθνείς προοπτικές ανάμεσα στούς επαγγελματίες, των επιχειρήσεων και της επιχειρηματικής εκπαίδευσης

Στο Συνέδριο συμμετέχουν εκπαιδευτικοί,στελέχη επιχειρήσεων και φορείς που ενδιαφέρονται γαι την επιχειρηματική εκπαίδευση από όλο τον κόσμο, οι οποίοι συγκεντρώνονται καθε χρόνο για συνεργαστούν να ανταλλάξουν ιδέες και να ανανεώσουν τις δεξιότητές τους στον τομέα της διεθνούς επιχειρηματικής εκπαίδευσης.

Με βάση το θέμα του συνεδρίου του 2019 η "Διαφορετικότητα στην Επιχειρηματική Εκπαίδευση", θα γίνουν εισηγήσεις, θα διεξαχθούν εργαστήρια, και και παρουσιάσεις σε αφίσες για να δείξουν πώς η διαφορετικότητα μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους για να προσφέρουν καλύτερη κατανόηση και μεγαλύτερη ετοιμότητα για το μέλλον.

Οι πολιτιστικές εκδρομές και οι κύριοι ομιλητές από την Κεφαλονιά αποτελούν επίσης σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων του συνεδρίου,όπου οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για την πολιτιστική, εκπαιδευτική, οικονομική και κυβερνητική τάσεις στην χώρα υποδοχής.
Το συνέδριο θα ανοίξει από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς και θα ξεκινήσει με μια συζήτηση για τα θέματα τις διαφορετικότητας στην εκπαίδευση μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματιών από την Κεφαλονιά.

Συμμετέχοντες θα είναι ο κ. Ανδρέας Ζαπάντης, Διευθυντής Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων,ο κ.Σταύρος Σπαθής, Πρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου, ο κ. Παναγής Δρακουλόνγκονας, Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης,ο κ. Φρέντζος, Αντιπρόεδρος των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς και ο κ. Κώστας Μπαζίγος, Διευθυντής του Συνεταιρισμού Ρομπόλας.

Γλώσσα εργασίας του Συνεδρίου είναι τα Αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Dr. Lila Waldman, SIEC-ISBE General Secretary (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 Ή επισκεφθείτε το website www.siec-isb.org.