Ζάκυνθος : Απόπειρα ανθρωποκτονίας για προσωπικές διαφορές

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 10:21

Ζάκυνθος : Απόπειρα ανθρωποκτονίας για προσωπικές διαφορές

Στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού, αλβανικής υπηκοότητας, προχώρησαν αργά χτες το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοκατοχής σε βάρος ενός 38χρονου συμπολίτη μας, κατοίκου Καλλιπάδου.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, ο 22χρονος που πρόσφατα είχε απολυθεί από τουριστική επιχείρηση στο νησί , χθες στις 12.30 το μεσημέρι, επισκέφτηκε το θύμα στο σπίτι του και λογομάχησαν διότι τον θεωρούσε υπαίτιο για το γεγονός πως έχασε τη δουλειά του. Ακολούθως του επιτέθηκε με δυο μαχαίρια που κρατούσε τραυματίζοντάς τον σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και τον θώρακα καταφέρνοντας του αρκετές μαχαιριές και σε άλλα σημεία του σώματος τους.

Αμέσως φωνάζοντας βοήθεια έτρεξαν οι οικείοι του όπου ειδοποίησαν την Αστυνομία και κάλεσαν ασθενοφόρο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου. Σήμερα με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοκατοχής, της απειλής καθώς και άλλα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

εφ. ΗΜΕΡΑ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ