Απάντηση της Χρυσής Αυγής στην ΕΛΜΕΚΙ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 21:27

Απάντηση της Χρυσής Αυγής στην ΕΛΜΕΚΙ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ, για την πλήρη παραδοχή εκ μέρους τους, των όσων εδώ και καιρό έχουμε καταγγείλει για την άλωση της Παιδείας και γενικά του Δημοσίου από τους κομμουνιστές. Και ποια μεγαλύτερη απόδειξη, από την τελευταία τους ανακοίνωση, στην οποία οι ελάχιστοι Έλληνες εκπαιδευτικοί που έχουν απομείνει να διδάσκουν στα σχολεία μας αναφέρονται ως «κρούσματα», τα οποία θα πρέπει να εξαφανιστούν, προκειμένου να μείνουν μόνο οι ινστρούχτορες μαρξιστογενείς καθηγητάδες.

Η Χρυσή Αυγή απερίφραστα δηλώνει πως οι κύριοι που εμφανίζονται ως «ευαίσθητοι δημοκράτες», δεν είναι τίποτα παραπάνω από υποστηρικτές των ανθελληνικών και ανυπόστατων θεωριών περί συνωστισμού στη Σμύρνη κ. ά.
Καλούνται όλοι οι Έλληνες εκπαιδευτικοί να μην οπισθοχωρήσουν στη μαρξιστική τρομοκρατία που προσπαθούν να επιβάλλουν στο χώρο της εκπαίδευσης οι διάφοροι γενειοφόροι «ψευτοκουλτουριάρηδες» και να συνεχίσουν να μορφώνουν και να επαγρυπνούν την Ελληνική Νεολαία, διδάσκοντας και γαλουχώντας την με τα Εθνικά Ιδεώδη και Ιδανικά.

Υ.Γ. Σύντροφοι, διαπιστώνουμε μία εμμονή τελευταία στο «τσάκισμα του φασισμού». Σας προτείνουμε να αφοσιωθείτε σε αυτό που δείχνετε να γνωρίζετε άριστα, στη διαφθορά, τη θολοκουλτούρα και το ραγιαδισμό, γιατί για τα υπόλοιπα δεν σας παίρνει...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ