Η Χρυσή Αυγή για τις εκδηλώσεις μνήμης για τα Ιμια & Ι. Μεταξά

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 09:35

Η Χρυσή Αυγή για τις εκδηλώσεις μνήμης για τα Ιμια & Ι. Μεταξά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τεράστια επιτυχία και συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου στις εκδηλώσεις του Πυρήνα Κεφαλονιάς & Ιθάκης της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια και τον Ιωάννη Μεταξά, που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 2-3/2/2013 στο Αργοστόλι. Το Σάββατο, την ίδια ώρα που στην Αθήνα ένας χείμαρρος Ελλήνων κι Ελληνίδων έσβηνε οριστικά τις όποιες ελπίδες διατηρούσε το σάπιο και προδοτικό καθεστώς για ανακοπή του εθνικιστικού κινήματος, οι Κεφαλλήνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής τιμούσαν, για πρώτη φορά στην Κεφαλονιά, τους ήρωες πεσόντες των Ιμίων, με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των ηρώων στο πάρκο του Νάπιερ. Η ανυπαρξία και η προδοτική στάση όλων των υπολοίπων πολιτικών φορέων του νησιού στο συγκεκριμένο θέμα, από το 1996 έως σήμερα, αποδεικνύουν ότι μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος απέμεινε πλέον για να υπερασπιστεί τα ιερά και τα όσια της Φυλής και του Έθνους.

Η εξιστόρηση των πραγματικών γεγονότων της τραγωδίας των Ιμίων που ακολούθησε, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα των γραφείων μας, από τον επικεφαλής του Πυρήνα Μινέτο Γεράσιμο, προξένησε σε όλους τους παρευρισκόμενους ανάμικτα συναισθήματα. Θλίψης και οργής για την τραγωδία και την ταπείνωση που επέφερε η προδοσία των ανδρείκελων πολιτικών, αλλά και τιμής και υπερηφάνειας για τους ήρωες που συνεχίζει να γεννά αυτή η πατρίδα.

Την Κυριακή, πλήθος Κεφαλονιτών παρέστη στο ετήσιο μνημόσυνο για τον Μέγα συμπατριώτη μας κι Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά, που πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.
Στην ομιλία που ακολούθησε, τα γραφεία του Πυρήνα μας αποδείχτηκαν μικρά για να χωρέσουν τον κόσμο, που διψούσε να ακούσει για τη ζωή, το έργο αλλά και την Αλήθεια για το θάνατο του Μεγάλου Έλληνα Ηγέτη. Συνεπαρμένοι από το Μεγαλείο του Ανδρός, οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες του Κινήματος ορκιστήκαμε πίστη στο Παράδειγμά του και στον αγώνα για την οριστική απελευθέρωση του Έθνους και της Πατρίδας από το δεσμά τους.

Αποφασισμένοι μέχρι το τέλος για τη ΝΙΚΗ!
Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ