Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Ειδικός αριθμός τηλεφώνου και ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) για την επικοινωνία των πολιτών με κάθε Περιφερειακή Ενότητα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 17:06

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Ειδικός αριθμός τηλεφώνου και ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) για την επικοινωνία των πολιτών με κάθε Περιφερειακή Ενότητα

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενημερώνει, αναφορικά με τη λειτουργία των Υπηρεσιών της, ότι λειτουργούν ειδικός αριθμός τηλεφώνου και ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) για την επικοινωνία των πολιτών με κάθε Περιφερειακή Ενότητα, στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης και προστασίας κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού, ως εξής:

Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ⇒ τηλ. 26613 62170, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ ⇒ τηλ. 26453 60790, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ⇒ τηλ. 26713 60530, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ⇒ τηλ. 26953 60329, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ετικέτες: