Η Χορωδία και Μαντολινάτα Λειβαθούς ευχαριστεί...

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 09:11

Η Χορωδία και Μαντολινάτα Λειβαθούς ευχαριστεί...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Στον Απόηχο του 15ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Λευκάδος, η Χορωδία και Μαντολινάτα Λειβαθούς ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της επιτυχημένης παρουσίας της στο Χορωδιακό Φεστιβάλ που έγινε στις 23-11-2019 κατόπιν προσκλήσεως από τη Νέα Χορωδία Λευκάδος. 

 Θερμά ευχαριστήρια στην Αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στο Συμβούλιο και στον Αντιπεριφεριάρχη  κ. Τραυλό. Στην ΚΕΔΗΚΕ, στο Συμβούλιο, στον πρόεδρο κ. Σπύρο Πεφάνη και στη διευθύντρια κ. Όλγα Γιαννάτου. Στην IONION P. LINES για την προσφορά της, στον οδηγό του λεωφορείου κ. Ηλια Κουρκουμέλη που με το ενδιαφέρον του και την εμπειρία του μας προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες. Στους συναδέλφους μαέστρους, μουσικούς και χορωδούς Γρηγόρη Βαγγελάτο, Γεράσιμο Γεωργόπουλο, Στέλιο Παυλάτο, Γεωργία Καβαλλιεράτου, Διονυση Λουκατο, Μάριο Κρούσσο και Στάθη Σιμάτο που με χαρά δέχτηκαν να συνοδέψουν μουσικά και ηθικά την Χορωδία-Μαντολινάτα στο μουσικό της ταξίδι στη Λευκάδα.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορωδούς και μουσικούς της Χορωδίας οι οποίοι ανελλιπώς και με πολλή αγάπη όλο το χρόνο δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να είναι η χορωδία αξιόμαχη και παρούσα σε κάθε εκδήλωση, κάλεσμα, συμμετοχή, άξια θεματοφύλακας  των τοπικών μας παραδόσεων και αξιών.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αγαπητό μας παπά Γιάννη Μεσολωρά ο οποίος με χαρά δέχτηκε κι αυτός να μας συνοδέψει στη Λευκάδα. Τα καλά του λόγια για μένα προσωπικά, αλλά και η εκπληκτική του περιγραφή για ο, τι  έγινε στην αποστολή μας στη Λευκάδα μας γεμίζουν ικανοποίηση και χαρά.

 Κλείνοντας, εύχομαι Χρόνια πολλά σε όλους μας, με υγεία, δημιουργία,  ευτυχία και ο Νέος Χρόνος να φέρει κι άλλες τέτοιου είδους εκδηλώσεις, οι οποίες προάγουν τον πολιτισμό, τη μουσική μας παράδοση και δυναμώνουν τις σχέσεις μεταξύ των νησιών μας.

Μετά τιμής

 Βασίλης Σπ. Καλογηράς

Μαέστρος της Χορωδίας Λειβαθούς