Το Σωματείο Ι.Υ. χαιρετίζει όσους έδωσαν βροντερό παρών στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 12:19

Το Σωματείο Ι.Υ. χαιρετίζει όσους έδωσαν βροντερό παρών στο Περιφερειακό Συμβούλιο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Το Σωματείο Ι.Υ. χαιρετίζει τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους φοιτητές και μαθητές των νησιών μας που χθες στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου έδωσαν βροντερό παρών, διεκδικώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Το Σωματείο μας, μαζί με το Εργατικό Κέντρο Κ.-Ι., το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, την ΕΛΜΕ Κ.-Ι. και άλλους μαζικούς φορείς ήταν από νωρίς στο χώρο διεξαγωγής του Συμβουλίου διεκδικώντας:

Να παρθεί απόφαση στήριξης στον αγώνα για την επαναπρόσληψη του απολυμένου συναδέλφου Ν. Γκισγκίνη από το αεροδρόμιο και να μονιμοποιηθούν όλοι οι συνάδελφοι εκεί όπως είχε δεσμευτεί και η εταιρεία από πέρυσι, που αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία,

να πάρει μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας για τις πληγείσες περιοχές της Κεφαλονιάς και μέτρα για να μην συμβεί το ίδιο ή και χειρότερο σε επόμενη φάση, ωστόσο και η τωρινή και η πρώην Αρχή μένουν στις διαπιστώσεις και δε δίνουν ουσιαστική και οριστική λύση παρά μόνο ορισμένες λύσεις ανακούφισης των συνεπειών των ως τώρα καταστροφών,

να πάρει αρνητική θέση το Π.Σ. για την εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο, ένα θέμα στο οποίο έπεσαν οι μάσκες καθώς Περιφερειακή Αρχή της ΝΔ και ΚΙΝΑΛ αναφανδόν τάχτηκαν υπέρ της εξόρυξης, όπως και ο βουλευτής της ΝΔ παρά τις έντονες, δικαιολογημένες και αποφασιστικές αντιδράσεις των συγκεντρωμένων.

Η χθεσινή κινητοποίηση απέδειξε ότι έχουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τα σχέδια ΕΕ-κυβέρνησης-Περιφερειακών-Δημοτικών Αρχών και μεγάλου κεφαλαίου, σχέδια που μας βάζουν σε μεγάλους κινδύνους, μειώνουν όλο και περισσότερο το βιοτικό μας επίπεδο ενώ διευκολύνουν τους κεφαλαιοκράτες να κερδίζουν όλο και περισσότερα.

Έχουμε τη δύναμη να βάλουμε φρένο, να προτάξουμε, να διεκδικήσουμε και να επιβάλλουμε το δίκιο  μας.

Μαζικοποιούμε τα σωματεία μας, τις διαδικασίες μας, δίνουμε φωνή στη φωνή μας!

Κλιμακώνουμε τη δραστηριότητά μας!

Όλοι στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Ε.Κ. Κ.-Ι. ενάντια στον νέο αντιασφαλιστικό νόμο της κυβέρνησης το Σάββατο 30/11  και ώρα 18.00!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ