Οι Κεφαλονίτες της Πάτρας θα συμμετέχουν στον εορτασμό για την επέτειο της ιστορικής μάχης του Λάλα το 1821

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 10:40

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1874

ΑΡΑΤΟΥ 39-ΠΑΤΡΑ- ΤΗΛ.2610-278.055 FAX:2610-278.055

Ο Σύλλογος διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 30/6 στο Πούσι της Αρχαίας Ολυμπίας προκειμένου να συμμετάσχει στον εορτασμό που διοργανώνει κάθε χρόνο η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την επέτειο της ιστορικής μάχης του Λάλα το 1821, στην οποία ήταν καθοριστική η συμμετοχή των Κεφαλλήνων και η οποία ήταν η πρώτη νικηφόρα μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων. Το πρόγραμμα εκτός από τις εκδηλώσεις στο Πούσι περιλαμβάνει δωρεάν φαγητό και στη συνέχεια εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία και μπάνιο στην Κουρούτα. Η αναχώρηση από Πάτρα, πλατεία 3 Συμμάχων, θα γίνει περίπου στις 7.30 το πρωί με δυνατότητα επιβίβασης και από τον Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου. Το κόστος θα κυμανθεί γύρω στα 10 ευρώ (εξαρτάται από τον αριθμό συμμετεχόντων). Επιστροφή στην Πάτρα περίπου στις 8 μμ.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή, ώστε να κλείσουμε έγκαιρα λεωφορείο, στα γραφεία του συλλόγου, ή τηλεφωνικά (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 6-8 μμ) στο 2610.278.055 έως και την Δευτέρα 24/6. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                   Η Γεν. Γραμματέας