Mερικά από τα πιο εκκεντρικά και ιδιαίτερα δωμάτια ξενοδοχείων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 12:06

Mερικά από τα πιο εκκεντρικά και ιδιαίτερα δωμάτια ξενοδοχείων

Με μοναδικές πινελιές, όπως μια μεσαιωνική κινητή γέφυρα, διακόσμηση α λα Flintstones ή ένα ψυγείο γεμάτο με παγωτά, ίσως και να μη θέλετε να βγείτε έξω από τα παρακάτω δωμάτια ξενοδοχείων που βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα θεματικά ξενοδοχεία κάνουν την εμφάνισή τους σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ. Οι ταξιδιώτες έχουν αρχίσει να εκτιμούν ξανά, τα περίεργα, μέχρι και κιτς κάποιες φορές, καταλύματα, πολλά από τις οποία προσφέρουν πλέον μια σύγχρονη, αναβαθμισμένη εμπειρία, που ενδείκνυται τόσο για οικογενειακές, όσο και για πιο μοναχικές ή και ρομαντικές διακοπές.

Με μοναδικές πινελιές, όπως μια μεσαιωνική κινητή γέφυρα ή ένα ψυγείο γεμάτο με παγωτά, ίσως και να μη θέλετε να βγείτε έξω από τα παρακάτω δωμάτια που αναφέρει το frommers.com.

Σουίτα «Αραβικές νύχτες» στο Black Swan Inn


Φωτογραφία: http://www.blackswaninn.com/

Πού: Pocatello, Αϊντάχο

Γιατί μας αρέσει: Αυτό το δωμάτιο μοιάζει σα να βγήκε από ταινία. Ένας επαγγελματίας ζωγράφος που έχει εργαστεί για πολλές ταινίες, βοήθησε να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα και οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου αφιέρωσαν πάνω από 200 ώρες εργασίας για την τοιχογραφία στο δωμάτιο. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι το ντους- καταρράκτης και το γλυπτό τραπεζάκι καμήλας.

Πόσο: Οι τιμές ξεκινούν από 149 δολάρια με πρωινό, Wi-Fi και βιβλιοθήκη ταινιών.

Άλλες λεπτομέρειες: Το Black Swan Inn έχει κι άλλες θεματικές σουίτες, όπως η σουίτα των Πειρατών κι εκείνη της υποβρύχιας Ατλαντίδας. Οι περίοδοι με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι το καλοκαίρι, ο Δεκέμβριος και ο Φεβρουάριος.

Περισσότερες πληροφορίες: www.blackswaninn.com .

Σουίτα Haagen-Dazs στο Hotel Triton


Φωτογραφία: www.hoteltriton.com

Πού: San Francisco

Γιατί μας αρέσει: Αυτό το ωραίο δωμάτιο είναι μια… γλυκιά σουίτα. Στο ψυγείο του θα βρείτε μεγάλες ποσότητες παγωτών Haagen-Dazs και μάλλον…. θα το ξανασκεφτείτε να βγείτε έξω.

Πόσο: Οι τιμές ξεκινούν από 209 δολάρια και περιλαμβάνουν κρασί, χρήση ποδηλάτου και απεριόριστες ποσότητες παγωτού Haagen-Dazs σε πολλές γεύσεις, όπως σοκολάτα, φράουλα και σορμπέ βατόμουρου.

Άλλες λεπτομέρειες: Το ξενοδοχείο Triton έχει άλλες δύο θεματικές σουίτες, εμπνευσμένες από τους σχεδιαστές του (Jerry Garcia Suite και Kathy Griffin Suite). Οι περίοδοι με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι από το καλοκαίρι μέχρι τον Οκτώβριο.

Περισσότερες πληροφορίες: www.hoteltriton.com .

Σουίτα Treehouse στο Adventure Suites


Φωτογραφία: http://www.adventuresuites.com

Πού: Βόρειο Conway, New Hampshire

Γιατί μας αρέσει: Αυτή η deluxe εσωτερική-εξωτερική σουίτα, σε μια αυλή με ένα δεντρόσπιτο. Είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά, τα οποία μπορούν να παίξουν στο ξεχωριστό Hut Nut (μέρος του δεντρόσπιτου), ενώ οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν το «εξωτερικό» τζακούζι και τα βελούδινα έπιπλα από… γκαζόν.

Πόσο: Οι τιμές ξεκινούν από 259 δολάρια, με πρωινό, Wi-Fi, μια βιβλιοθήκη DVD και απογευματινά μπισκότα και ποπ κορν.

Άλλες λεπτομέρειες: Το Adventure Suites έχει 17 διαφορετικά θεματικά δωμάτια, από… ερημικά νησιά, μέχρι ζούγκλες και σπηλιές!

Περισσότερες πληροφορίες: www.adventuresuites.com .

Σουίτα Camelot στο Chateau Avalon


Φωτογραφία: http://www.chateauavalonhotel.com

Πού: Kansas City, Κάνσας

Γιατί μας αρέσει: Με μια κρεμαστή γέφυρα μέσα στο δωμάτιο, μια πλήρους μεγέθους πανοπλία, πέτρινα τείχη, ένα αρχαίο πλοίο για μια μπανιέρα και αναμμένες δάδες, να είστε σίγουροι πως θα ζήσετε σαν βασιλιάδες και βασίλισσες για μια ή παραπάνω νύχτες.

Πόσο: Οι τιμές ξεκινούν από 299 δολάρια το βράδυ, συμπεριλαμβανομένου πρωινού στο δωμάτιο, Wi-Fi καθώς και μιας βιβλιοθήκης DVD.

Άλλες λεπτομέρειες: Υπάρχουν κι άλλα, περίτεχνα θεματικά δωμάτια, όπως το… τροπικό δάσος των Μάγια ή τα αιγυπτιακά παλάτια).

Περισσότερες πληροφορίες: www.chateauavalonhotel.com .

Σμαραγδένια σουίτα του μάγου στο The Roxbury Motel


Φωτογραφία: http://www.theroxburymotel.com

Πού: Roxbury, Νέα Υόρκη

Γιατί μας αρέσει: Σε αυτό το σμαραγδένιο δωμάτιο υπάρχει ένα δρόμος από κίτρινα τούβλα που οδηγεί σε μια… μαγική περιοχή. Το δωμάτιο είναι διακοσμημένο με αυθεντικά έργα τέχνης και στο μπάνιο θα βρείτε γιγάντιες παπαρούνες

Πόσο: Η τιμή είναι 235 δολάρια ανά διανυκτέρευση, με πρωινό.

Άλλες Λεπτομέρειες: Το Roxbury έχει μια σειρά από πολύ δημοφιλείς σουίτες με θέματα εμπνευσμένα από την τηλεόραση και ταινίες.

Περισσότερες πληροφορίες: www.theroxburymotel.com .

Σουίτα Caveman στο Madonna Inn


Φωτογραφία: http://www.madonnainn.com

Πού: San Luis Obispo, Καλιφόρνια

Γιατί μας αρέσει: Είναι μια κομψή ερμηνεία των Flintstones, με τοίχους σαν σε σπήλαιο, ταπετσαρία animal print, μια λίμνη με βράχο και ένα ντους-καταρράκτη.

Πόσο: Η σουίτα κοστίζει 279 δολάρια ανά διανυκτέρευση συν τους φόρους και περιλαμβάνει Wi-Fi.

Άλλες λεπτομέρειες: Το Madonna Inn έχει 110 δωμάτια με εξίσου εκκεντρικά θέματα (όπως το τριανταφυλλένιο δωμάτιο και το δωμάτιο του παίκτη γκολφ). Η υψηλή περίοδος είναι από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο. Η σουίτα Caveman συχνά έχει κρατήσεις έως και ένα χρόνο πριν για τα Σαββατοκύριακα, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προνοητικοί.

Περισσότερες πληροφορίες: www.madonnainn.com .

Sweet Willy στο Dog Bark Park Inn


Φωτογραφία: http://dogbarkparkinn.com/

Που: Cottonwood, Idaho

Γιατί μας αρέσει: Η Sweet Willy, είναι μια σουίτα σε ένα υπερυψωμένο κτήριο σε σχήμα σκυλιού ράτσας beagle. Οι επισκέπτες ουσιαστικά μένουν… μέσα στο σκύλο. Ο καλλιτέχνης και συνιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Dennis Sullivan, δημιούργησε αρχικά αυτό το γιγάντιο beagle ως ατραξιόν για τους περαστικούς και στη συνέχεια το μετέτρεψε σε ξενοδοχείο.

Πόσο: 92 δολάρια συν τους φόρους, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού και σνακ το βράδυ.

Άλλες λεπτομέρειες: Η υψηλή περίοδος είναι από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο. Δεδομένου ότι το ξενοδοχείο είναι ανοιχτό από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο, οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνονται μήνες πριν.

Περισσότερες πληροφορίες: www.dogbarkparkinn.com .

Σουίτα ‘50s στο The Victorian Mansion


Φωτογραφία: http://www.thevick.com

Που: Los Alamos, California

Γιατί μας αρέσει: Μια πραγματική Cadillac του '56 που χρησιμοποιείται ως κρεβάτι, ένας κλασικός προτζέκτορας, μια οθόνη κινηματογράφου και ένα jukebox, δίνουν σε αυτό το δωμάτιο έναν ρομαντικό χαρακτήρα της δεκαετίας του 1950.

Πόσο: Οι τιμές ξεκινούν από 245 δολάρια συν τους φόρους, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού και ενός μπουκαλιού κρασί.

Άλλες λεπτομέρειες: Υπάρχουν άλλες πέντε θεματικές σουίτες –η πειρατική, η αιγυπτιακή, η Γαλλική, η Ρωμαϊκή και η σουίτα των τσιγγάνων. Οι πιο πολυσύχναστοι μήνες είναι από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο.

Περισσότερες πληροφορίες: www.thevick.com .

Σουίτα Hawaii στο Destinations Inn


Φωτογραφία: http://www.destinationsinn.com/

Που: Idaho Falls, Idaho

Γιατί μας αρέσει: Τροπικά φυτά, ξύλινες λεπτομέρειες και τοιχογραφίες με ηφαίστεια, συνδυάζονται για να φέρουν τη… Χαβάη σε αυτή τη σουίτα στο Idaho.

Πόσο: Οι τιμές ξεκινούν από 169 δολάρια ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού, αφρώδη μηλίτη και cheesecake για καλωσόρισμα και μια βιβλιοθήκη ταινιών.

Άλλες λεπτομέρειες: Κάθε ένα από τα 14 δωμάτια έχει κι ένα θέμα σε σχέση με τα ταξίδια, οπότε οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν… ακόμη και στην Ταϊλάνδη. Το καλοκαίρι είναι η υψηλή περίοδος, αλλά μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να βρείτε δωμάτιο, ακόμη και το Δεκέμβριο και το Φεβρουάριο.

Περισσότερες πληροφορίες: www.destinationsinn.com .

Σουίτα «η βρετανική εισβολή» στο The Curtis


Φωτογραφία: http://www.thecurtis.com

Πού: Denver, Colorado

Γιατί μας αρέσει: Αυτή η σουίτα είναι γεμάτη από βρετανικής ποπ κουλτούρας αναμνηστικά. Περιστασιακά, μιμητές των Beatles διοργανώνουν μικρές, ιδιωτικές συναυλίες.

Πόσο: Οι τιμές ξεκινούν από 499 δολάρια το βράδυ, με Wi-Fi.

Άλλες λεπτομέρειες: Δεκατρείς όροφοι με διάφορα θέματα (συμπεριλαμβανομένου του ορόφου επιστημονικής φαντασίας), κλασικά παιχνίδια, παραδοσιακά γλυκά, καθώς και διάφορες άλλες πολύχρωμες πινελιές ποπ κουλτούρας, χαρακτηρίζουν όλο το ξενοδοχείο. Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο είναι η υψηλή σεζόν.

http://www.clickatlife.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ