Η ΠΑΣΕΒΕ για την χθεσινή απεργία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 14:37

Η ΠΑΣΕΒΕ για την χθεσινή απεργία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες μικρούς Αυτοαπασχολούμενους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Εμπόρους, Αυτοκινητιστές που έκλεισαν τα μαγαζιά και τις βιοτεχνίες, τράβηξαν χειρόφρενο και κατέκλεισαν δρόμους και πλατείες, συμμετέχοντας μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις μαζί με τις ταξικές δυνάμεις των εργαζομένων σε δεκάδες πόλεις της χώρας.

Η μαζική συμμετοχή πολλών κλάδων μικροεπαγγελματιών και εμπόρων στη συγκέντρωση της Αθήνας αποδεικνύει ότι η οργανωμένη δουλειά με συσκέψεις, συζητήσεις, εξορμήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα φέρνει αποτελέσματα ενισχύοντας τις αντιμονοπωλιακές αγωνιστικές δυνάμεις στο χώρο των μικρών ΕΒΕ.

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συναδέλφους που γύρισαν την πλάτη στα φερέφωνα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, στις συμβιβασμένες ηγεσίες της ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ, που την ώρα όπου δεκάδες χιλιάδες μικρομάγαζα έχουν κλείσει κάτω από το βάρος της αντιλαϊκής πολιτικής, των χαρατσιών και της αναδουλειάς και άλλες 190.000 οδεύουν στη χρεοκοπία με βάση την τελευταία έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ, καλούσαν υποκριτικά σε «στάση εργασίας» για να διευκολύνουν κυβέρνηση και μονοπώλια στο πέρασμα των νέων μέτρων.

Τα νέα μέτρα που αποφασίζονται από την τρικομματική κυβέρνηση, την Ε.Ε. και τους διεθνείς τοκογλύφους θα βάλουν οριστικά την ταφόπλακα στα κουφάρια των μικρών αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ.

Η μεγάλη επιτυχία της Γενικής απεργίας να γίνει εφαλτήριο, για τις νέες μάχες που έρχονται.

Προετοιμάζουμε και οργανώνουμε τη δράση μας, για τις 10 Οκτώβρη, απαντώντας δυναμικά για το φορολογικό και τα χρέη προς τις τράπεζες, τον ΟΑΕΕ κλπ., που μας πνίγουν.

Ταυτόχρονα βρισκόμαστε σε Αγωνιστική ετοιμότητα ώστε με την κατάθεση των νέων μέτρων στη βουλή προς συζήτηση, να μας βρουν μαχητικά στους δρόμους.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Π.Α.Σ.ΕΒΕ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ