ΣΥΡΙΖΑ: Μας αξίζει μια καλύτερη Παλική

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012 19:37

ΣΥΡΙΖΑ: Μας αξίζει μια καλύτερη Παλική

Δεν μας έφτανε η κατάργηση του δήμου, τα λουκέτα στα μαγαζιά, η ανεργία που έχει φθάσει σε δυσθεώρητα ύψη, η συρρίκνωση των εισοδημάτων στο 50%, η ανασφάλεια για τα τμήματα του ΤΕΙ (παραμένει, δεν παραμένει κάθε χρόνο), η αποψίλωση των υπηρεσιών ΔΕΗ-ΟΤΕ- Εφορία –Πολεοδομία, το νοσοκομείο που και αυτό είναι υπό κατάργηση, ήλθε τώρα και η απόφαση της τρικομματικής συγκυβέρνησης για κατάργηση του Ειρηνοδικείου Ληξουρίου.

Μιας υπηρεσίας που υπάρχει στην πόλη του Ληξουρίου πάνω από 150 χρόνια, με αποτέλεσμα την επιπλέον ταλαιπωρία των Παλικισιάνων στο Αργοστόλι.

Πρέπει εδώ και τώρα να μπει φρένο σε αυτήν την ανάλγητη και καταστροφική πολιτική που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται από το 2009 και συνεχίζεται πιο λυσσαλέα και ύπουλα και από αυτή την κυβέρνηση.
Πρέπει ως κοινωνία να σταματήσουμε να παρακολουθούμε παθητικά την καταστροφή της πόλη μας.
Ζούμε 8000 μόνιμοι κάτοικοι στην Παλική και δεν έχουμε το δικαίωμα να φορτώσουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές μια κατεστραμμένη ΠΑΛΙΚΗ, οδηγώντας τα στη μετανάστευση.
Σημειωτέον δε ότι η δημοτική αρχή και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παλικής σε αυτά που ζούμε και βιώνουμε είναι παθητικοί θεατές (εκτός ορισμένων εξαιρέσεων).

Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουμε πρωτοβουλίες κινητοποίησης-δραστηριοποίησης της κοινωνίας, διεκδίκησης και επανάκτησης όλων των κεκτημένων που είχαμε ως το 2009.

Τ. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Παλικής