Το ΕΛΜΕΚΙ για την στέγαση των εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2012 22:23

Το ΕΛΜΕΚΙ για την στέγαση των εκπαιδευτικών

ΣΤΕΓΑΣΗ ΝΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ:ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ Συνάδελφοι. Η κυβέρνηση στραγγαλίζοντας οικονομικά τους εκπαιδευτικούς, σπρώχνει – ειδικά τους νέους - ακόμη και στην υποβολή παραιτήσεων ή στην αίτηση αδειών άνευ αποδοχών. Οι μεθοδεύσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο περιστολής δαπανών επιπλέον των 11,5 δις. Στην ένταση της λαίλαπας που ζούμε από την τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ λύση είναι η αλληλεγγύη και ο ταξικός αγώνας. Να μην περάσει η επίθεση. Να αντισταθούμε!!!

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ προγραμματίζει παράσταση διαμαρτυρίας στην ΑντιΠεριφέρεια, με αίτημα την ενοικίαση ξενοδοχείων (με ευθύνη της Περιφέρειας ή των Δήμων και κρατική χρηματοδότηση) ή την εξεύρεση άλλης πρόσφορης λύσης, για τη στέγαση των συναδέλφων στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Να δώσουμε μαζικό παρών για να δείξουμε την οξύτητα αυτού, και όλων των άλλων προβλημάτων, που αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί των 600 ευρώ, οι οποίοι κινούνται κάτω από τα όρια επιβίωσης. Να απαιτήσουμε τώρα λύσεις.

Το ραντεβού είναι:
Τρίτη 4 Σεπτέμβρη
12.30 το μεσημέρι στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας Κεφαλονιάς.

Να είμαστε εκεί.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Οργανωτικός Γραμματέας
Γεωργόπουλος Διονύσης                                                               Τουλάτος Παύλος