ΣΥΡΙΖΑ: "Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012 00:23

ΣΥΡΙΖΑ: "Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια"

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Το διαβάσαμε για πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες (1/8) σε ανακοίνωση των τοπικών γραμματειών ΠΑΜΕ και ΠΑΣΕΒΕ, όπου αναφερόμενοι στην προσπάθεια ξεπουλήματος των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Κεφαλονιάς σε ιδιώτες ,μεταξύ άλλων έγραφαν: «η δημοτική αρχή της Κεφαλονιάς πρωτοστατεί τοπικά, με την ολόπλευρη στήριξη των παρατάξεων Ανεξάρτητη Κεφαλονιά (υποστηρίχθηκε από ΔΗΜΑΡ- ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ) και Νέα Εποχή (ΠΑΣΟΚ)».

Το ξαναδιαβάσαμε πάλι προχθές (10/8) όταν σε ανακοίνωση αυτήν την φορά της Λαϊκής Συσπείρωσης Κεφαλονιάς με θέμα την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου γράφουν : «η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα όχι μόνο δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τις παρατάξεις της δημοτικής αρχής (ΝΔ), Νέας Εποχής (ΠΑΣΟΚ) και της Ανεξάρτητης Κεφαλονιάς (ΣΥΡΙΖΑ/ΔΗΜΑΡ)...».

 Απευθυνόμαστε στα μέλη της τοπικής ηγεσίας του ΠΑΜΕ της ΠΑΣΕΒΕ, της Λαϊκής Συσπείρωσης αλλά και της ΝΕ του ΚΚΕ: μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν!

 Είναι σε όλους τους Κεφαλλονίτες και τις Κεφαλλονίτισσες γνωστό ότι ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ δεν υποστήριξε κανένα δημοτικό ψηφοδέλτιο και κατά συνέπεια ούτε αυτό της ¨Ανεξάρτητης Κεφαλονιάς¨.

 Απευθυνόμαστε στον μεγάλο και υπέροχο κόσμο της Αριστεράς που κατοικεί στα νησιά μας, που στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ,παραμερίζοντας μικροαντιθέσεις και μικροπολιτικές, στήριξε μαζικά την ιδέα της κοινής δράσης και κοινής στάσης της πολύχρωμης Αριστεράς απέναντι στα μικρά και μεγάλα προβλήματα και ανέδειξε στην Βουλή των Ελλήνων τον πρώτο αριστερό βουλευτή μετά την μεταπολίτευση.

 Απευθυνόμαστε στον κόσμο της Αριστεράς και τον καλούμε να συνεχίσει την ενωτική του πορεία και δράση.

 Η ΝΣΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης πιστεύει ότι και τα τοπικά προβλήματα, η αποτροπή της ιδιωτικοποίησης στα απορρίμματα ,στην διαχείριση του νερού, η βελτίωση της παροχής των υπηρεσιών προς τον πολίτη, η αποτροπή της ολοκληρωτικής μετατροπής του δήμου σε φοροεισπρακτικό-αντιλαϊκό μηχανισμό, η κατάργηση του «Καλλικράτη», μπορούν να αντιμετωπισθούν όχι με τεχνητές διαιρέσεις που στηρίζονται στην διαστρέβλωση της αλήθειας, αλλά με κοινούς μαζικούς λαϊκούς αγώνες μέσα από τις πρωτοβουλίες πολιτών ,τους συλλόγους και τα σωματεία!
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ,13/08/2012 Ν.Σ.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΙΘΑΚΗΣ