Λειτουργία γραφείου ευρέσεως εργασίας απο την Χρυσή Αυγή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2012 10:17

Λειτουργία γραφείου ευρέσεως εργασίας απο την Χρυσή Αυγή

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του κινήματός μας, η Τ.Ο Χρυσή Αυγή Κεφαλονιάς ανακοινώνει την λειτουργία γραφείου ευρέσεως εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 6945134452 - 6981419650 (Χριστόφορος Χουρμούζης) καθώς και να επισκεφθούν από τα γραφεία μας στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου( Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή ) 21:00 - 23:00.Είναι αυτονόητο ότι η πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε Έλληνες, (εύρεση εργασίας σε όλη την Ελλάδα).

2. Την οριστική λύση του προβλήματος των Ρομά στην Κεφαλονιά μπορεί να δώσει μια απλή απόφαση της περιφέρειας. Έχουμε στα χέρια μας το''σχέδιο'' που εφαρμόζουν ήδη με μεγάλη επιτυχία τα νησιά του Αιγαίου και μπορεί να γίνει πράξη άμεσα!

Εμείς το ''βρήκαμε'' με δύο τηλεφωνήματα.......οι τοπικοί άρχοντες πόσο καιρό χρειάζονται;;

Τι λέει..........

α) Έλεγχος των αυτοκινήτων στις ''εισόδους'' του νησιού μας από τη Λιμενική Αρχή (δίπλωμα, ασφάλεια, κάρτα καυσαερίων, άδεια, Κ.Τ.Ε.Ο).

Αν δεν υπάρχουν τα παραπάνω δεν επιτρέπεται η είσοδος στο καράβι!

β) Αν υπάρχουν όλα τα παραπάνω και ταξιδέψουν τα αυτοκίνητα, κατά την άφιξη στο λιμάνι προορισμού, γίνεται έλεγχος από κλιμάκια του Λιμενικού, της Σ.Δ.Ο.Ε και της Υγειονομικής Υπηρεσίας, για την νομιμότητα και την καταλληλότητα των εμπορευμάτων( τιμολόγια,δελτία αποστολής, πιστοποιητικά καταλληλότητας ).

Σε αντίθετη περίπτωση τα αυτοκίνητα με το ίδιο καράβι επιστρέφουν!!!!!!

Δεν γνωρίζουμε πόσο δύσκολο πια είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι.....σίγουρα όμως καταλαβαίνουμε

την δυσκολία να συνεννοηθούν οι ''Αρχές'' μεταξύ τους!!

Ας ελπίσουμε ότι για το καλό του νησιού μας θα γίνει για μια φορά η ""ΥΠΕΡΒΑΣΗ"" !!!!!