Η Χρυσή Αυγή για τα αποτελέσματα των εκλογών

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 19:17

Η Χρυσή Αυγή για τα αποτελέσματα των εκλογών

Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ, ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ.Μπράβο σας ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, τα καταφέρατε για άλλη μια φορά, βάζοντας το ατομικό σας συμφέρον πάνω από το συμφέρον της Πατρίδας και του Έθνους. Από σήμερα όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν. Για όσα δεινά συμβούν στον τόπο κατά το προσεχές διάστημα, ευθύνη θα φέρουν αποκλειστικά οι Έλληνες(;) ψηφοφόροι, αλλά και όσοι δεν ψήφισαν, με τις επιλογές τους. Ίσως πραγματικά να έφτασε η ώρα να αναθεωρήσουμε το κατά πόσο το δημοκρατικό πολίτευμα λειτουργεί υπέρ ή κατά των συμφερόντων του Έθνους και της Πατρίδας!

 

Σαν Πυρήνας Κεφαλονιάς της Χρυσής Αυγής, επειδή δεν είμαστε πρώτα κομματικοί αλλά Έλληνες και παρ' ότι θα έπρεπε σήμερα να πανηγυρίζουμε την επιτυχία του Κινήματος, σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο, δηλώνουμε τη βαθιά μας ανησυχία για τη μεγάλη περιπέτεια στην οποία έβαλαν τη χώρα οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Οφείλουμε βέβαια να αποδώσουμε τα εύσημα στο μισό εκατομμύριο Ελλήνων και ιδιαίτερα στους δύο χιλιάδες Κεφαλονίτες και Θιακούς, που βροντοφώναξαν, για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε ένα μήνα, το ΠΑΡΩΝ στο προσκλητήριο του Έθνους και της Πατρίδας. Ο ΑΓΩΝΑΣ συνεχίζεται και οι Χρυσαυγίτες, ορκισμένοι φρουροί της Ελλάδος, θα τον δώσουμε μέχρις εσχάτων.

Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Χρυσή Αυγή.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ