ΚΚΕ : «Να μην περάσουν οι αθλιότητες σε βάρος του ΚΚΕ»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012 11:53

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πληθαίνουν, όσο πλησιάζουν οι μέρες για τις εκλογές, οι περιπτώσεις και οι φήμες στο νησί όπου διάφοροι που αυτοκαθορίζονται σαν «αριστεροί» λένε ότι αν και ψήφιζαν ΚΚΕ τώρα θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Ακούσαμε ακόμη και αυτό: ότι το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ εμποδίζουν τ' αεροπλάνα να προσγειωθούν και διώχνουν τουρίστες!!! Υποδεικνύουν τη «χαμένη ψήφο» σε τούτη την εκλογική μάχη «που είναι κρίσιμη για τη χώρα». Κι από κοντά τοπικά μέσα ενημέρωσης αναπαράγουν σχόλια για κρίση στο ΚΚΕ και πρόβλημα στη στρατηγική του. Ψηφίζοντας κάτι άλλο από το ΚΚΕ αφήνουν να υπονοηθεί ότι και τη «δουλειά» σου θα κάνεις και «θα βοηθήσεις το κόμμα να διορθώσει τη γραμμή και να αλλάξει ηγεσία με μία ικανότερη» !!! Και μάλιστα μέσω e-mails και blogs διακινούν πολιτικές πλατφόρμες για την ανασυγκρότηση του κόμματος.
Το κόλπο είναι παλιό και βρώμικο, αρκεί να θυμηθούμε τη «χρυσή εποχή» του ΠΑΣΟΚ, όταν το χρησιμοποιούσε για να κλέψει την ψήφο κομμουνιστών. Το αντιγράφουν οι όψιμοι αυτοκαθοριζόμενοι αριστεροί. Αυτοί είναι! Όμως δεν το κάνουν μόνο για τις ψήφους. Το κάνουν πρώτα απ' όλα γιατί έχουν στόχο να τσακίσουν το ΚΚΕ, να το ισοπεδώσουν. Απαντήστε τους όπως τους αξίζει. Είναι ίδιοι με αυτούς που τα παλιότερα χρόνια ζητούσαν από τους αγωνιστές να εγκαταλείψουν το κόμμα τους για «το καλό τους». Είναι ίδιοι με αυτούς που ζητάνε σήμερα από τα νέα παιδιά που είναι κομμουνιστές ή στηρίζουν το ΠΑΜΕ, να κάτσουν στ' αυγά τους για να μην απολυθούν!
Τώρα ισχυρό ΚΚΕ! Γιατί έρχονται πολύ δύσκολες μέρες, και ο εργαζόμενος λαός μόνο το ΚΚΕ θα έχει αποκούμπι, αυτό θα είναι ο οργανωτής του λαού για να τον σώσει από την πείνα σε μια χρεοκοπία. Τώρα ισχυρό ΚΚΕ, γιατί στους εργάτες, στους ανέργους, στα φτωχά λαϊκά στρώματα, αξίζει μόνο μια κυβέρνηση: Εκείνη της εργατικής λαϊκής εξουσίας, που σ' αυτή το ΚΚΕ θα πρωτοστατήσει.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ