ΣΥΡΙΖΑ: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» το ίδιο κάνει και ο Παύλος Παπαδάτος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 09:16

ΣΥΡΙΖΑ: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» το ίδιο κάνει και ο Παύλος Παπαδάτος

Με αφορμή την επιλεκτική και παραπειστική μεταχείριση που επεφύλαξε το καθεστωτικό σύστημα των αθηναικών μμε απέναντι σε δηλώσεις της βουλευτού Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Α. Θεοπεφτάτου, ο αποτυχών υπ. βουλευτής της ΝΔ κ. Παπαδάτος προσπαθεί με νέα παρέμβαση του να μείνει στον ...αφρό!


• είναι φανερό από όσα λέει, οτι ο κ. Παπαδάτος αντιλαμβάνεται την πολιτική παρουσία ως άθροισμα "εξυπηρετήσεων", "τραπεζωμάτων", και εν γένει πελατειακών σχέσεων, άλλωστε αυτή ήταν και η κεντρική ιδέα της δικής του προεκλογικής εκστρατείας.


• θα αργήσει ,απ ότι φαίνεται, να καταλάβει ο κ. Παπαδάτος οτι η Α. Θεοπεφτάτου που εξελέγη βουλευτής αλλά και ο Π. Δρακουλόγκωνας και ο Α. Ταφλαμπάς ψηφίστηκαν απο τους Κεφαλονίτες και Θιακούς γιατι ενσάρκωσαν την νέα ελπίδα για τα νησιά μας υπερασπιζόμενοι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Ας ξαναδιαβάσει πάλι το πρόγραμμα του κόμματος μας, γιατί το βράδυ των εκλογών της 6ης Μαίου που το πρωτοδιάβασε ,όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, δεν θα είχε και τόσο ..καθαρό μυαλό μετά την μεγαλειώδη νίκη και ανατροπή που έδωσε η λαική ετυμηγορία στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.!


• Η Α. Θεοπεφτάτου μιλώντας σε αθηναικό ραδιόφωνο επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του κόμματος οτι η ευρωζώνη δεν μπορεί να διώξει την Ελλάδα γιατι απλά δεν την συμφέρει, γιατί το κόστος αποχώρησης της Ελλάδας θα ηταν τεράστιο και το γεγονός θα προκαλούσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Πρόσθεσε δε οτι οι Ελληνες πολίτες μπορεί να υποφέρουν και να δυστυχούν και με ευρώ και με δραχμή ,αν οι εφαρμοζόμενες πολιτικές ειναι αντιλαικές.


• Ας καταλάβει επιτέλους ο αποτυχών κ. Παπαδάτος οτι η βουλευτική έδρα ανήκει πλέον στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη των αγώνων, της αλληλεγγύης, του ριζοσπαστισμού, της πληθυντικής αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Και το κυριώτερο: ας μην ματαιοπονεί ο κ. Παπαδάτος. Ο λαός των νησιών μας θα υπερασπιστεί την μεγαλη του νίκη, διατηρώντας τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην πρώτη θέση της προτίμησης του, όποτε και άν ξαναγίνουν εκλογές.

ΝΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ