Αιχμηρή ανακοίνωση από τη Χρυσή Αυγή

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 08 Μαΐου 2012 14:57

Αιχμηρή ανακοίνωση από τη Χρυσή Αυγή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αν και δεν ήταν στις προθέσεις μας να ασχοληθούμε με κόμματα τρίχες κατσαρές του 0 ,τίποτα, όπως τη συμμορία του ανταρσύα, εντούτοις είμαστε υποχρεωμένοι, από τη στιγμή που με ανακοίνωσή τους οι ντόπιοι άπλυτοι καταφέρθηκαν ευθέως και με χυδαίο τρόπο κατά της Χρυσής Αυγής, να απαντήσουμε, γιατί πρέπει πλέον να υπάρξει κι ο αντίλογος στις αισχρότητες των αριστερών.

1ον) Παραχαράκτες της Ιστορίας, οι ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ που αγωνίστηκαν για την ένωση των Επτανήσων με τη μητέρα ΕΛΛΑΔΑ και οι Χρυσαυγίτες είμαστε οι γνήσιοι απόγονοί τους, γι' αυτό μην απορείτε που οι Κεφαλλήνες αναζητούν τη λύση μόνο σ' εμάς.

2ον) Η αριστερά δεν σημείωσε καμία άνοδο στις εκλογές (η Χρυσή Αυγή παραλίγο να ξεπεράσει το ΚΚΕ, το γνήσιο υποτίθεται εκφραστή της αριστεράς). Το μόνο που έγινε ήταν ότι οι σκοταδόψυχοι πασόκοι, αυτοί που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για την καταστροφή της χώρας, είδαν ότι δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν το πλιάτσικο μέσω του πασοκ, γιατί ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και τους έστειλε στον αγύριστο, και σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο μέσω του συγγενή σύριζα (κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι). Τον τσίριζα του Τσίπρα, του μπαχαλάκια των καταλήψεων των αρχών του ΄90, που από τότε τον προετοίμαζε το σύστημα για σήμερα (για όσους έχουν μνήμη), ο οποίος θα βάλει τάξη στη χώρα και θα φτιάξει την Παιδεία (γελάστε με την ψυχή σας). 3ον) Το ποιοι είναι οι εγκληματίες, τους κατέγραψε ευτυχώς η κάμερα στις δολοφονίες της MARFIN. Μέχρι να ζητήσετε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων και ειδικότερα του αγέννητου παιδιού (που ίσως να ήταν και τυχερό που δεν πρόλαβε να δει την Ελλάδα που φτιάξατε), εγληματίες της ΜΑΝΤΑΡΑ & ΣΙΑ, ΣΚΑΣΜΟΣ!!!

Υ.Γ. 1. «Κυρία» Χιόνη του Kefalonia press και «κύριε» Αλεβιζόπουλε του Kefalonia photonews, δεν θα έχετε ποτέ την τιμή να σας προστάξουμε το εγέρθητι γιατί οι νεκροί δεν σηκώνονται.

Υ.Γ. 2. Φίλες του ράδιο αρβύλα και λοιπές των πορνοκάναλων και των ΜΜΕ (βλ. Λαζόπουλο, Κούλογλου κ.ά.), καλή η προσπάθειά σας να μιμηθείτε τους άνδρες αλλά...