Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: «Μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ τον ΣΥΡΙΖΑ για τα νησιά μας»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Μαΐου 2012 10:20

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: «Μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ τον ΣΥΡΙΖΑ για τα νησιά μας»

Συναισθηματικά φορτισμένη εμφανίστηκε στις πρώτες τις δηλώσεις η νέα βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: «Αν με ρωτάγατε εδώ και έναν μήνα ότι μπορείς να βγεις βουλευτής και να εκπροσωπήσεις τα νησιά μας θα σας έλεγα αποκλείεται. Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ τον ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα της Αριστεράς για τα νησιά μας. Δεν έχω κουβέντες να σας πως από αύριο (σ.σ. σήμερα) αρχίζω δουλειά». Η κ. Θεοπεφτάτου μετά την αποχώρησή της από την αίθουσα και ενώ δεχόταν τα συγχαρητήρια των παρευρισκομένων ξέσπασε σε λυγμούς.

Από την πλευρά του ο συνυποψήφιός της κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας υποστήριξε: «Είναι μεγάλη νίκη του Κεφαλληνιακού και Θιακού λαού που έβαλε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη. Έβαλε μαζί με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ την ελπίδα και το χαμόγελο του. Είναι βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Είναι βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αριστερός όπως είχαμε ζητήσει την Παρασκευή στην κεντρική προεκλογική μας συγκέντρωση. Δεν έχω γνωρίζει πιο αξιόλογο άνθρωπο από την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Έχω κερδίσει σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση γιατί έχω γνωρίσει αυτούς τους ανθρώπους.

Ευχαριστώ από την καρδιά μου τους Σαμικούς και τις Σαμικές για την τιμή που μου έκαναν άλλη μία φόρα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί. Τη χαρά μου την αφιερώνω στον φίλο μου τον Αποστόλη που μας βλέπει από ψηλά και πραγματικά θα ήταν ευτυχισμένος που ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Συνασπισμός όπως μου έλεγε, πήρε την έδρα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής