Συνέντευξη Τύπου Αποδήμων: Στόχος να μεταλαμπαδεύσουμε τις δράσεις στην δεύτερη γενιά

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 18:14

Συνέντευξη Τύπου Αποδήμων: Στόχος να μεταλαμπαδεύσουμε τις δράσεις στην δεύτερη γενιά

Ξεκινάει την Τετάρτη 3 Αυγούστου η 17η εβδομάδα Απόδημου, η οποία φέτος θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Κεφαλονίτη πρώην Υπουργού Γεράσιμου Αρσένη.

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκαν οι στόχοι και ο σκοπός των Αποδήμων και έγινε κάλεσμα ώστε όλοι οι Κεφαλονίτες να στηρίξουν αυτές τις εκδηλώσεις.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, η αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων κ.Αγγελική Χιόνη, η κ.Μαριολένη Νεοφύτου πρόεδρος του Δ.Σ της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, η κ.Χρύσα Κοκόση υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, ο κ.Διονύσης Βλάχος πρόεδρος Παγκοσμίου Ομοσπονδίας, ο κ.Π.Φαρακλός Α/Πρόεδρος Ομοσπονδίας Κεφαλονίτικων και Ιθακησίων Σωματείων Αττικής και ο κ.Απόστολός Αγγούριας Απόδημος από τον Καναδά.

Το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν κατά την σημερινή συνέντευξη είναι να παράγουν δράσεις και δραστηριότητες με σκοπό να τις μεταλαμπαδεύσουν στην δεύτερη γενιά.

Να γνωρίσουν και να γευτούν τον πολιτισμό ώστε να προβληθεί το νησί.

Τα Σωματεία που συμμετέχουν είναι ''ΟΔΥΣΣΕΥΣ'' η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλλήνων και Ιθακησίων, η Ομοσπονδία Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Σωματείων (ΟΚΙΣ), η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά και η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αθήνας.

Επιμέλεια: Κατερίνα Σκουρτανιώτη

DSC 0378DSC 0381DSC 0382DSC 0390DSC 0392DSC 0394DSC 0398DSC 0404DSC 0410

 


Ετικέτες: