Ορκωμοσία νέου ΔΣ του Συλλόγου «Κέφαλος» ΝΥ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012 20:55

Έγινε η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβούλιου του Κεφαλληνιακου Συλλογου Νέας Υόρκης <ΚΕΦΑΛΟΣ>. Η ορκωμοσία έλαβε χωρά πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης ολομέλειας υπό το νέο Δ.Σ. του συλλόγου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του συλλόγου, παρουσία περίπου 70 μελών από τον Ιερέα της εκκλησιάς του Αγίου Γερασιμου Νεας Υόρκης π. Κωνσταντίνο Κομπιτση.

Πριν την ορκωμοσία η εφορευτική επιτροπή παρουσίασε το εκλογικό αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών από τις οποίες προήλθε το παρών Δ.Σ. Η πρόεδρος της Εφορευτικής Δ. Γιαννακη εξέφρασε την ικανοποίηση της για τρόπο διεξαγωγής των εκλογών. Όπως τόνισε, τηρηθήκαν κατά γράμμα οι κανονισμοί και το χρονοδιάγραμμα που προβλέπει το καταστατικό του συλλόγου για εκλογές νέου Δ.Σ.
Οι εκλογές αυτές είναι μια διαδικασία διάρκειας 6 περίπου εβδομάδων, κάτι σπάνιο για τοπικούς συλλόγους της περιοχής.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία πηρέ το λόγο ο επανεκλεγείς πρόεδρος του συλλόγου Νικος Αλυσανδρατος ο όποιος μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό και αφού ευχαρίστησε την εφορευτική επιτροπή για την εξαίρετη διεξαγωγή των εκλογών, κάλεσε τα μελή του νέου Δ.Σ. όλοι ενωμένοι να εργαστούν σκληρά για να συνεχίσουν το έργο για την αναβάθμιση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα καθώς και το σχεδιασμό για το καλύτερα μέλλον του συλλόγου.

{phocagallery view=category|categoryid=86}