Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Ηλιοτρόπια»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 10:55

Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Ηλιοτρόπια»

Ένα τραγούδι με uptempo ήχο, ιδιαίτερο ηχόχρωμα και στίχο γεμάτο εικόνες και αλληγορίες.

Η Άννα Βίσση εξυμνεί το μεγάλο έρωτα και παρουσιάζει το «Ηλιοτρόπια», το τραγούδι που δίνει τον τίτλο στο νέο άλμπουμ της, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Gold.

Εκείνη ερωτεύτηκε τον Ήλιο. Εκείνος, όμως, πρόδωσε τα αισθήματά της.
Εκείνη μαράζωσε, αλλά μετατράπηκε σε λουλούδι, με το βλέμμα πάντα στραμμένο προς Εκείνον…

Με την αισθαντική χροιά της, η «απόλυτη Ελληνίδα star» ερμηνεύει ένα τραγούδι με uptempo ήχο, ιδιαίτερο ηχόχρωμα και στίχο γεμάτο εικόνες και αλληγορίες, που φέρει την εμπνευσμένη και μοναδική υπογραφή του Νίκου Καρβέλα.

Την παραγωγή, τα πλήκτρα και τον προγραμματισμό ανέλαβε ο Γιάννης Καφετζόπουλος. Ακουστικές κιθάρες έπαιξε ο Δημήτρης Σιάμπος και ηλεκτρικές κιθάρες ο Carlos E. Perez.

Τα πιο δυνατά συναισθήματα, η αιώνια πίστη και εν τέλει η ίδια η ζωή μεταφέρονται μελωδικά μέσα από το «Ηλιοτρόπια», που μπαίνουν αμέσως στη λίστα με τις all-time-classic επιτυχίες της Άννας Βίσση. Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του στα ψηφιακά καταστήματα, το τραγούδι βρέθηκε στο No. 1 του iTunes chart.

Είναι το επόμενο single της Άννας Βίσση μετά την ερωτική μπαλάντα «Μέσα Μου» με το video clip που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το music video του «Ηλιοτρόπια», το οποίο γυρίστηκε προ ημερών στη Σαντορίνη.

https://www.youtube.com/watch?v=fIKRgTe2AGI

hit-channel.com