Βουτιές, μουσική, χορός και... party στα Λέπεδα! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 10:46

Βουτιές, μουσική, χορός και... party στα Λέπεδα! (εικόνες)

Δροσερή βραδιά γεμάτη μουσική 

Ξέρετε μου αρέσει η νεολαία, τα "πάω" αυτά τα παιδιά που μεγάλωσαν χωρίς facebook, που έμαθαν τις έννοιες "φιλία" και "παρέα". Που τους συναντούσες σε παραλίες, μπαράκια, καφετέριες και τους χαιρόσουν. 10-15 άτομα. Αυτές είναι παρέες. Να μεγαλώνετε μαζί, να κάνετε πράγματα μαζί, πολλά πράγματα από αυτά τα δημιουργικά που ομορφαίνουν την καθημερινότητα.

Μεγάλωσαν και όμως ακόμα 10-20 χρόνια μετά θα τους δεις στην ίδια παρέα. Κι αν κάποιους τους χώρισαν οι σπουδές, κάθε χρόνο δίνουν ραντεβού εδώ στον τόπο τους, στα μέρη τα δικά τους, στην παραλία την δικιά τους και για έρθουμε στο σήμερα, στα beach party τα δικά τους.

Το πρώτο τους οργανωμένο beach party ξεκίνησε το 2008 όπως μας είπαν και έγινε θεσμός. Κάθε χρόνο επί δέκα ολόκληρα καλοκαίρια το ραντεβού τους παραμένει σταθερό σε μιά από τις ωραιότερες παραλίες της Παλλικής. Στα Λέπεδα!

Είναι κοντά, μόλις 5 χλμ από το κέντρο της πόλης, δεν χρειάζεσαι αμάξι για να πας. Έτσι και τα παιδιά αυτά. Τόπος συγκέντρωσης τους; Κάποια από τις γειτονιές, ή η πλατεία ή ο Σιόρος Λασκαράτος. Τόπος προορισμού; Τα Λέπεδα....

Χτες έδωσαν το 10ο ετήσιο ραντεβού τους και προσκάλεσαν φίλους. Ο φίλος το είπε στον φίλο, θα είδαν και την αφίσα του beach party κολλημένη σε καμιά βιτρίνα και η παραλία γέμισε..... Ανά εκατοντάδες ο κόσμος. Από τις 11 που ξεκίνησε το πάρτυ έως τα ξημερώματα.

Και ναι αυτό ήταν ένα από τα ωραιότερα και διαχρονικά, μην πω και κλασσικά μιάς και οι μουσικές επιλογές των dj ήταν από εκείνες τις αξέχαστες εποχές του '80,'90 και 2000.

Κώστας Μοσχόπουλος, Στέφανος Αραβαντινός και Κώστας Κατσιβέλης έβαλαν σε δροσερή μουσική τροχιά τον κόσμο με πολύ χορό, βουτιές στα πεντακάθαρα νερά, σε τροχιά παρέας.

Εκεί ήταν και ο Σπύρος Κουταβάς να "φωτίζει" την παραλία (για να βγάλουμε και εμείς καμιά φωτογραφία της προκοπής).

"Όλο το Ληξούρι" είναι εδώ, ανέφερε μιά φίλη μου.... Κάθε ηλικίας, μέχρι και 50...

Ναι, γιατί αυτού του τύπου η διασκέδαση ταιριάζει στα καλοκαίρια. Καλοκαίρι χωρίς beach party είναι καλοκαίρι μισό.

Είναι ωραίες αυτές οι παρέες. Τις χαίρεσαι και τις διοργανώσεις τους και τους ίδιους.

Μιά ευχή; Μείνετε έτσι μονιασμένοι, αγαπημένοι και να διοργανώνετε 100 ακόμα καλοκαιρινά beach party. Για μιά ζωή.

faraklata kai lepeda1308faraklata kai lepeda1310faraklata kai lepeda1313faraklata kai lepeda1324faraklata kai lepeda1325faraklata kai lepeda1333faraklata kai lepeda1344faraklata kai lepeda1351faraklata kai lepeda1357faraklata kai lepeda1380faraklata kai lepeda1393faraklata kai lepeda1426

 


Ετικέτες: