Inside Bar ετών … 18! (update)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012 15:12

Inside Bar ετών … 18! (update)

Πριν 18 χρόνια ο Αλέξης δούλευε σαν DJ στο Ληξούρι όταν αποφάσισε μαζί με ένα φίλο και συνεργάτη του να ανοίξουν δικό τους μαγαζί, η αρχική ιδέα ήταν ένα sport café κάτι πρωτοποριακό για το 1994. Όμως δεν στάθηκαν τυχεροί γιατί το οίκημα που ήθελαν είχε ήδη νοικιαστεί. Φωτορεπορτάζ: Μαρία Μουρελάτου – Μάκης Μοσχόπουλος

Μετά από συζήτηση που είχε με τον αδελφό του Γιώργο ο οποίος εκείνη την εποχή βρισκόταν ακόμα στη Γερμάνια τα δυο αδέλφια αποφάσισαν να ανοίξουν το inside bar. Πάντα πρωτοπόρο στην νυχτερινή διασκέδαση του Ληξουριού, είναι το μαγαζί που καθιέρωσε την νυχτερινή παρέλαση το 1995 στο Ληξουριωτικο καρναβάλι παρελαύνοντας μόνο του εκείνη την χρονιά με το γκρουπ «οι μάσκες».

Το inside γιόρτασε τα δέκατα – όγδοα γενέθλια του με μια συναυλία στον πεζόδρομο από τους LIQUID, ένα νεανικό συγκρότημα από το Ληξούρι αποτελούμενο στην πλειοψηφία του από παιδιά που είναι συνομήλικα με το inside, και από τους ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥΣ οι οποίοι το 1986 έγραψαν το πρώτο τους ελέκτρο ποπ τραγούδι που ήταν πολύ μπροστά για την εποχή εκείνη.

Παλιοί και νέοι θαμώνες και όχι μόνο ήταν εκεί για να γιορτάσουν το γενέθλια του μαγαζιού.
Αφού τέλειωσε η συναυλία η διασκέδαση συνεχίστηκε μέσα με μουσικές επιλογές από τον Dj Spyros Adilinis.

 

UPDATE

δείτε και τα βίνετο απο την εκδήλωση

https://www.youtube.com/watch?v=LZS3V86NR4k
https://www.youtube.com/watch?v=NzY5AnZS4UE

--

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250