Στο νοσοκομείο έστειλε τον Αστον Κούτσερ η διατροφή που ακολουθούσε ο Στιβ Τζομπς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 10:22

Στο νοσοκομείο έστειλε τον Αστον Κούτσερ η διατροφή που ακολουθούσε ο Στιβ Τζομπς

Αν πιστεύετε ότι η επιλογή του Αστον Κούτσερ στον ρόλο του Στιβ Τζομπς είναι λίγο παρακινδυνευμένη, χαρείτε γιατί δεν είστε μόνοι. Κάπως έτσι ήταν και η αρχική αντίδραση και του ίδιου του ηθοποιού, όπως αποκάλυψε στην πρώτη παρουσίαση της ταινίας «jOBS» όπου πρωταγωνιστεί.Μιλώντας μετά την προβολή του φιλμ στην τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ Σάντανς, που απευθύνεται κυρίως σε ανεξάρτητες παραγωγές, είπε χαρακτηριστικά: «Ηταν ειλικρινά ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω δοκιμάσει να κάνω στη ζωή μου. Εβαλα τον εαυτό μου στο επίκεντρο μιας τεράστιας κριτικής γιατί ο Τζομπς ήταν μια προσωπικόητα που όλοι οι άνθρωποι γνώριζαν.

Προσωπικά, δεν έχω δει τον Αβραάμ Λίνκολν να μπαίνει μέσα σε μια αίθουσα αλλά έχω δει τον Στιβ Τζομπς», ήταν οι κουβέντες του 35χρονου σταρ.

Προκειμένου να ενσαρκώσει με τον καλύτερο τρόπο το είδωλό του, ο Κούτσερ έπρεπε να δει βίντεο διάρκειας χιλιάδων ωρών, να ακούσει ομιλίες του και να κάνει ερωτήσεις σχετικά με τον δημιουργό της Apple σε αρκετούς φίλους του. Και για να μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου δοκίμασε τη σκληρή χορτοφαγική διατροφή που ακολουθούσε ο εφευρέτης του iPhone, με άσχημα αποτελέσματα.

«Κατέληξα στο νοσοκομείο δύο ημέρες προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας. Δίπλωσα από τον πόνο και το πάγκρέας μου είχε διαταραχθεί σοβαρά, κάτι που ήταν αρκετά τρομακτικό», είπε ο πρώην σύζυγος της Ντέμι Μουρ. Αλλωστε, ο Τζομπς τελικά έφυγε από τη ζωή εξαιτίας καρκίνου στο ίδιο όργανο. Παρά τις δυσκολίες, ο Κούτσερ δεν το έβαλε κάτω, κυρίως γιατί είχε ως πρότυπο τον Στιβ.

«Εκτιμώ αυτόν τον άνθρωπο τόσο πολύ για όλα όσα έχει κάνει. Τον εκτιμώ για τον τρόπο που έκανε τα πράγματα. Δημιούργησε ένα εργαλείο που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή και πίστευε σε αυτό όσο κανένας άλλος», δήλωσε.

ΤΑ ΝΕΑ