Τα 5 πιο καυτά είδη sex που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσετε!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 00:49

Τα 5 πιο καυτά είδη sex που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσετε!

Για να έχετε μία αξέχαστη εμπειρία! Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: Το sex είναι ωραίο! Είτε είναι απλό πατροπαράδοτο, είτε είναι πιο kinky με μία μεγάλη ή και μικρότερη δόση ανωμαλίας, είναι ωραίο, αναζωογονητικό και υγιές! Επειδή λοιπόν τα θέματα γύρω από την αρχαιοτέρα των πράξεων, δεν τελειώνουν ποτέ, εμείς βάλαμε κάτω τα πράγματα και καταλήξαμε στα πιο.... καυτά είδη sex που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι ή και όχι! Γιατί κακά τα ψέματα, μπορεί το ιεραποστολικό να πετυχαίνει το στόχο του, ο οργασμός είναι, αλλά ο εν λόγω στόχος μπορεί να επιτευχθεί και με άλλους τρόπους που εμπεριέχουν και μια κάποια τσαχπινιά και ποικιλία! Φίλες μου, εδώ σας έχουμε τα πιο αντιπροσωπευτικά είδη sex για... σίγουρη επιτυχία και μεγαλύτερη απόλαυση!

1. To sex της έντασης: Δεν είστε ζευγάρι και δεν έχετε κάνει ποτέ sex. Ωστόσο η σεξουαλική ένταση ανάμεσά σας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, σε σημείο μάλιστα που να σας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι. Τα βλέμματα που ανταλλάσετε είναι φλογερά και κάθε φορά που αγγίζεστε νιώθετε έναν ηλεκτρισμό να διαπερνά όλο σας το κορμί. Το μοιραίο θα γίνει και όλοι πλέον είναι σίγουροι γι' αυτό. Ένα βράδυ που το αλκοόλ είναι λίγο περισσότερο ή που τελοσπάντων ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, θα βρεθείτε οι δυο σας και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Θα είναι σύντομο, χωρίς ιδιαιτερότητες και πολύ πιθανό στα όρθια. Θα είναι όμως και απολαυστικό και οπωσδήποτε καυτό! Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε...

2. Το sex στο πάρτι: Οποιαδήποτε κι αν είναι η ηλικία σας, από τα 15 μέχρι τα 45, ίσως και παραπάνω, τα πάρτι σε σπίτι έχουν ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα: Όλα στην αρχή είναι χαλαρά, με συζήτηση και ποτό και προς το τέλος, που το αλκοόλ ρέει άφθονο στο αίμα, το μοναδικό θέμα συζήτησης είναι το sex! Όταν μάλιστα μπουν και στο προσκήνιο όλα αυτά τα χαζοπαιχνίδια ερωτήσεων, που παίζαμε έφηβοι και κανείς δεν παραδέχεται ότι τα απολαμβάνει ακόμα και τώρα, το sex πλανάται στην ατμόσφαιρα, ολα γίνονται πιο αισθησιακά κι εσείς, αν και εφόσον έχετε σταμπάρει κάποιον, μπορείτε ωραιότατα να παραδοθείτε στη στιγμή και να κάνετε υπέροχο sex, ασχέτως με το αν το επόμενο πρωί θα το θυμάστε!

3. Το sex με ένα άλλο ζευγάρι: Είναι τολμηρό και ξεφεύγει αρκετά από τα καθιερωμένα ωστόσο, αν τελικά γίνει είναι μία αξέχαστη εμπειρία. Συνήθως αυτά τα σκηνικά συμβαίνουν στα διήμερα που δύο ζευγαράκια κανονίζουν να περάσουν στο εξοχικό. Μα το ανεβασμένο κέφι, μα λίγο το κρασάκι, απαραίτητο πάντα το αλκοόλ, και όλα παίρνουν το δρόμο τους. Αρχικά τα ζεύγη αρχίζουν να φιλιούνται και να χαιδολογούνται και πριν το καταλάβουν έχουν γίνει αχταρμάς, και όλοι γίνονται μια μεγάλη παρέα! Να ξέρετε πως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσετε αρκεί φυσικά την επόμενη μέρα να μην αρχίσετε τα κομπλεξικά και τις ντροπές. Της νύχτας τα καμώματα άλλωστε τα βλέπει η μέρα και γελάει.

4. Το απαγορευμένο sex: Εντάξει αυτό ενέχει πολλούς κινδύνους και αρκετό ρίσκο, αλλά μεταξύ μας και ποιος δεν εχει σκεφτεί να κάνει sex με κάποιον με τον οποίο κανονικά απαγορεύεται να κάνει sex; Για παράδειγμα, πάντα αναρωτιόσασταν πως είναι γυμνός ο κολλητός σας, ή ένας φίλος τους αδερφού σας ή ο μακρινός σας ξάδερφος που βλέπετε σε γιορτές και γάμους. Η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά δεν θα πρέπει να μπλέκουμε πράγματα και καταστάσεις, αλλά εφόσον δεν πρόκειται να χαλάσει κάτι ή να πληγωθεί κάποιος, δεν έχετε παρά να το κάνετε! Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί πως θα εξελιχθεί, αλλά να είστε σίγουρες ότι μετά από λίγο καιρό θα το θυμάστε και θα έχετε μία γλυκιά νοσταλγία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο! Γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε!

5. Το μασάζ... sex: Το μασάζ είναι αισθησιακό και σέξι έτσι κι αλλιώς. Υπάρχει όμως και ένα είδος που από μόνο του κυριολεκτικά καίει! Φυσικά εννοούμε το μασάζ όπου ο... πελάτης είναι ολόγυμνος και ο μασέρ σας αγγίζει παντού και με διάρκεια! Ειδικά αν ο μασέρ σας είναι και σέξι τότε το θεματάκι έχει δέσει! Συνήθως αυτό υπάρχει μόνο στη φαντασία μας, με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια. Αν λοιπόν σας τύχει κάτι τέτοιο, μην κάνετε το λάθος να πείτε όχι. Αν από την άλλη δεν είναι το τυχερό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς τις κατάλληλες συνθήκες με τον παρτενέρ σας. Φαντασία και κέφι να υπάρχει...

queen.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ