H Εύη Αδάμ μιλά για τον Λιβιεράτο, την περιπέτειά του & το διαζύγιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 13:39

H Εύη Αδάμ μιλά για τον Λιβιεράτο, την περιπέτειά του & το διαζύγιο

Η Εύη Αδάμ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "ΟΚ!" και στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε ευθέως στον πρόσφατο χωρισμό της με τον Λάμπη Λιβιεράτο, αλλά και την περιπέτεια που πέρασε ο πρώην σύζυγός της, μετά το διαζύγιό τους. «Για όσους δεν το κατάλαβαν, με τον Λάμπη έχουμε χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο και έχει βγει και το διαζύγιο. Είμαι μόνη μου απο τον Οκτώβριο του 2011» ξεκαθάρισε το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια για τον γάμο της με τον γνωστό τραγουδιστή.

Παράλληλα, βέβαια, με όλη τη φημολογία για την προσωπική της ζωή, τη συγκεκριμένη εποχή, η Εύη Αδάμ εξήγησε πως είχε άλλες προτεραιότητες: «Το πρώτο μου μέλημα εκείνη την περίοδο, ήταν να τακτοποιήσω τη ζωή μου. Δεν με ενδιέφερε να βγάλω δελτίο Τύπου για να ανακοινώσω τον χωρισμό μου. Ποτέ δεν είπα ψέμματα, ούτε είπα κάτι που δεν ίσχυε. Με τον Λάμπη χωρίσαμε με πολύ ωραίο τρόπο, έχει άριστη σχέση με τα παιδιά και μια φιλική σχέση μαζί μου».

Τέλος, η Εύη Αδάμ δήλωσε ανοιχτά πως είναι πολύ καλά και απόλυτα έτοιμη για το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή. «Είμαι σίγουρη ότι θα έχω και άλλη πρόταση γάμου στο μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της, ενώ όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τις φήμες που την ήθελαν να ξεκινά μια νέα σχέση την περίοδο που ο Λάμπης Λιβιεράτος περνούσε μια πολύ δύσκολη περίοδο και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική, η Εύη Αδάμα απάντησε: «Εφόσον είμαι πλέον μόνη μου και ελεύθερη εδώ και πολύ καιρό, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Πού να είναι το πρόβλημα; Ο Λάμπης είχε την υποστήριξη μου όταν τη ζήτησε και όλα είναι ομαλά πια».

Τέλος, αποκάλυψε την ιδιαίτερη συνήθεια που έχει με τις κόρες της, να τις βάζει να υπογράφουν συμβόλαια πριν της αφήσει να βγουν έξω: «Εγώ, η κάτωθι υπογεγραμμένη Αδάμ Ευαγγελία, με τούτο εδώ το συμβόλαιο, δηλώνω ρητώς και κατηγορηματικώς ότι η Μαρία Νεφέλη Λιβιεράτου θα εξέλθει από την οικία της μετά της φιλενάδας της Χριστιάννας για προβεί σε επίσκεψη στο μαγαζί της γωνίας, εφόσον τηρήσει την επιστροφή της στις 20.00 ακριβώς».

yupiii.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ