Αποκαλύπτει πώς έχασε πάνω από 27 κιλά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 13:50

Αποκαλύπτει πώς έχασε πάνω από 27 κιλά

Κέλι Όζμπορν: Είναι εσωτερική υπόθεση Το μυστικό για την μεγάλη απώλεια βάρους που πέτυχε, καθώς έχασε πάνω από 27 κιλά, αποκαλύπτει η Κέλυ Όζμπορν. Το μυστικό της είναι πολύ απλό και έχει να κάνει με το ότι αγάπησε τελικά τον εαυτό της, πράγμα που υπήρξε η κινητήρια δύναμη για να καταφέρει να φτάσει το σώμα της στο επιθυμητό επίπεδο.



«Ο κόσμος νομίζει ότι επειδή έχασα βάρος έγινα πιο ευτυχισμένη, αλλά δεν είναι η αλήθεια. Έπρεπε πρώτα να μάθω να αγαπάω τον εαυτό μου», αναφέρει μιλώντας στο Cosmopolitan Body.

«Η απώλεια βάρους ήταν απλά ένα από τα πλεονεκτήματα της σκληρής δουλειάς και του ξεκαθαρίσματος με τον εαυτό μου μέσα από ψυχοθεραπεία», αναφέρει η 28χρονη Κέλυ, εξηγώντας τους λόγους της μεταμόρφωσής της. «Ήταν μία από τις πιο τρομακτικές περιόδους της ζωής μου. Ποτέ δεν ένιωσα πιο γυμνή, καθώς έπρεπε να είμαι ο εαυτός μου και δεν μπορούσα να καλυφθώ».

«Όταν άρχισα την άσκηση δεν μπορούσα να κάνω ούτε ένα κάθισμα», αναφέρει επίσης σχετικά με την προσπάθειά της. «Μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας, μπορούσα να κάνω τρία και αυτό ήταν μεγάλη υπόθεση. Τώρα ασκούμαι καθημερινά και δεν νιώθω καλά αν το χάσω. Είναι απίθανο πόσο γρήγορα χτίζεται η καλή φυσική κατάσταση, αλλά πρέπει να το θέλεις πραγματικά».

Δείτε το πριν και το μετά



newsbeast