Πώς να απογειώσετε το στιλ σας φορώντας τιράντες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 11:33

Πώς να απογειώσετε το στιλ σας φορώντας τιράντες

Πολλοί άνδρες τις θεωρούν… ξεπερασμένες αλλά ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσουν.

Ο λόγος για τις τιράντες οι οποίες συστίνουν στο ανδρικό κοινό ό,τι πιο trendy έχει να προτείνει η ανδρική μόδα για τη νέα χρονιά -και τη νέα δεκαετία. Οι πλέον σύγχρονες τάσεις περιλαμβάνουν τις ανδρικές τιράντες στο ντύσιμο, είτε αφορά στο casual είτε στο επίσημο style για τον άνδρα της εποχής.

Αν και εσείς ενδιαφέρεστε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, δείτε παρακάτω ποιον βασικό κανόνα χρειάζεται πάντα να ακολουθείτε όταν εντάσσετε στο look σας τις τιράντες. Δείτε ακόμα ποια είναι τα κορυφαία trends για φέτος που απογειώνουν το στιλ σας και συγχρονίζουν την εμφάνισή σας με τις τελευταίες εξελίξεις της μόδας.

Τι χρειάζεται να προσέχετε όταν φοράτε τιράντες

Οι τιράντες μπορούν με άνεση να συνδυαστούν με κάθε είδους looks είτε ετοιμάζεστε για μια επίσημη περίσταση, είτε για μία business είτε για μια casual εμφάνιση.

Όταν έχετε να κάνετε μια επίσημη εμφάνιση είναι σημαντικό να επιλέγετε τιράντες με πιο διαχρονικό σχέδιο ενώ οι πιο εναλλακτικές προτείνονται για casual εμφανίσεις. Είναι κατάλληλες για να τις φοράτε κάθε εποχή του χρόνου με κάθε τύπο παντελονιού, αρκεί αυτό να το φοράτε με regular τρόπο, όχι πολύ χαμηλά.

Ανεξάρτητα από το στιλ που επιδιώκεις να δημιουργήσεις φορώντας τιράντες, είναι σημαντικό να παραλείψεις τη ζώνη. Οι τιράντες άλλωστε αυτόν τον σκοπό εξυπηρετούν, να συγκρατούν το παντελόνι σας επομένως, είναι απλό να θυμάστε τον κανόνα: τιράντες και ζώνη δεν ταιριάζουν μαζί.

Ποια trends αναβαθμίζουν το στιλ σας φέτος

Οι άνδρες που συνηθίζουν να φορούν τιράντες σημειώνουν την άνεση που τους προσφέρουν, πέρα από τους πόντους που προσθέτουν στο στιλ τους στο casual και επίσημο ντύσιμο.

Οι διεθνείς τάσεις αναδεικνύουν το διαχρονικό γιλέκο να κάνει την επανεμφάνισή του σε συνδυασμό με τις τιράντες. Φορέστε ένα υφασμάτινο παντελόνι, κατάλληλο για την εποχή, με μία μακρυμάνικη ή κοντομάνικη μπλούζα ή πουκάμισο και συνδυάστε το γιλέκο σας με μοντέρνες τιράντες.

Ένα γιλέκο δεν πρέπει ποτέ να λείπει από την ανδρική γκαρνταρόμπα καθώς προσφέρει ποικίλες λύσεις στο ανδρικό ντύσιμο. Δώστε προσοχή στο γιλέκο που θα επιλέξετε να συνδυάσετε με τις τιράντες ώστε το μήκος του να μην ξεπερνά την αρχή του παντελονιού σας, εκεί όπου κουμπώνουν οι τιράντες σας.

Αν ακολουθήσατε το trend του cargo παντελονιού και αποκτήσατε ένα μοντέρνο κομμάτι, μπορείτε πλέον να το συνδυάσετε διαφορετικά και να εμπλουτίσετε το στιλ σας. Συνδυάστε το cargo παντελόνι με ένα λιτό λευκό πουκάμισο και φορέστε τις τιράντες που ταιριάζουν  στην περίσταση αλλά και στη διάθεσή σας. Το look σας θα μοιάζει διαφορετικό κάθε φορά που επιλέγετε διαφορετικές τιράντες και έχετε την ευκαιρία να φορέσετε τις πιο ιδιαίτερες της συλλογής σας με safe στιλιστικά τρόπο.

Σε περίπτωση που συνηθίζετε να φοράτε κοστούμι -εφόσον η δουλειά σας κιόλας σας ωθεί προς αυτή την επιλογή- οι τιράντες μπορούν να αναβαθμίσουν το look σας θεαματικά. Επιλέξτε τιράντες σε regular μέγεθος με διαχρονικό σχέδιο που να διαθέτουν κουμπιά για να κουμπώνουν σε συμβατό παντελόνι. Δώστε έμφαση στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, συνδυάζοντας τα δέρματα των κουμπωμάτων στις τιράντες με εκείνα των παπουτσιών ή της τσάντας σας.




00 inkefalonia general ad 300X250