Στο νοσοκομείο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2020 09:40

Στο νοσοκομείο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός έπεσε από τα σκαλιά την ώρα που πήγαινε από τη σκηνή στο καμαρίνι της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί λόγω των αφόρητων πόνων που είχε. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που υποδύεται μάλιστα την Ερρικα Μπρόγιερ στην Παριζιάνα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.Όπως ήταν φυσικό η δεύτερη προγραμματισμένη παράσταση στο θέατρο αναβλήθηκε.

Στο θέατρο έκανε το ντεμπούτο της το 2001, όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια στη Δραματική σχολή, με τη παράσταση "Μεγάλο & Μικρό" που ανέβηκε στο Θέατρο Τέχνης. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο από την άλλη έγινε το 2005, μέσα από τη σειρά του MEGA, "Επτά Θανάσιμες Πεθερές" ενώ τελευταία εμφάνιση ήταν το 2018, όταν συμμετείχε στο show του ΑΝΤ1, "Dancing with the Stars".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη θεατρική παράσταση συμμετείχε η Έρρικα Μπρόγιερ η οποία απεβίωσε την Πρωτοχρονιά ενώ η είδηση για τον θάνατό της έγινε γνωστή το Σάββατο. Η καλλιτέχνις μετά από μια αποχή 20 ετών από το θέατρο πραγματοποιούσε μια guest εμφάνιση ενώ στην αρχική κινηματογραφική παραγωγή κρατούσε πρωταγωνιστικό ρόλο.

"Η Παριζιάνα" ήταν ένα μιούζικαλ της Φίνος Φιλμ, το οποίο βγήκε στους κινηματογράφους πριν από 50 χρόνια, με έτερους πρωταγωνιστές τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Κώστα Καρρά και τον Χρόνη Εξαρχάκο. Τη μουσική της ταινίας υπέγραφε ο Μίμης Πλέσσας και τη χορογραφία ο Γιάννης Φλερύ. Τα τραγούδια ερμήνευσαν η Μαρινέλλα και ο Γιάννης Πουλόπουλος. Στην ταινία συμμετείχε και η ρένα Πασχαλίδου, η περίφημη Σούζυ που «και ψεύδεται και τρώει» και η οποία έμεινε ως ένας από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες του ελληνικού κινηματογράφου....

flash.gr




00 inkefalonia general ad 300X250