Βουτσάς: Στα 80 μου κάνω ακόμα σεξ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012 11:52

Βουτσάς: Στα 80 μου κάνω ακόμα σεξ

Ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις έκανε ο δημοφιλής ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, για την καριέρα του, τους φίλους του ακόμη και για την ερωτική ζωή τη δική του και... των άλλων. Ποιός υπήρξε ο πιο περιζήτητος εραστής του ελληνικού κινηματογράφου.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» ο ηθοποιός, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκαναν οι συντελεστές της εκπομπής, ακόμη και τις πιο προσωπικές.

Ο Κώστας Βουτσάς αποκάλυψε πως έχει «φάει χυλόπιτα» από γυναίκα και πως ποτέ δεν τον φλέρταραν αλλά πάντα ο ίδιος έκανε το πρώτο βήμα.

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις ο γνωστός ηθοποιός είπε πως ο μεγαλύτερος εραστής του ελληνικού κινηματογράφου ήταν ο Αλέκος Αλεξανδράκης και όχι ο ίδιος.

«...ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν ο μεγαλύτερος εραστής της δουλειάς μας. Ήταν χαμηλών τόνων και γι" αυτό πάντα έβγαινε νικητής. Νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχει πρωταγωνίστρια που να μην έγινε δική του!», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας πάντως στην ερώτηση, για πόσο καιρό έχει κάνει αποχή από το σεξ, μίλησε και για την δική του ερωτική ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σεξ έκανα πάντα. Εκείνη την εποχή που ήμασταν στα φόρτε μας, κάθε μέρα ήμουν με άλλη, κοιμόμουν με άλλη και με άλλη ξυπνούσα! Τότε με αρκετούς φίλους, όπως με τον Κωνσταντίνου και τον Πάντζα, κάναμε πολλά».
pkool




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ