Μάνος Τσαγκαράκης: Ο μικρός Δημήτρης Λεμονιάς από «Το Νησί» μεγάλωσε (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 10:51

Μάνος Τσαγκαράκης: Ο μικρός Δημήτρης Λεμονιάς από «Το Νησί» μεγάλωσε (εικόνες)

Το "Νησί" υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες δραματικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση και μια από τις καλύτερες, αλλά και πιο ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Είχε προβλήθηκε από το Mega την τηλεοπτική περίοδο 2010-2011 και ήταν βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Victoria Hislop, ενώ το σενάριο είχε επεξεργαστεί η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Στη σειρά είχαν συμμετάσχει πολλοί σημαντικοί ηθοποιοί, καταξιωμένοι στον χώρο αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι, ανάμεσά τους και ένα παιδάκι, ο Μάνος Τσαγκαράκης, που υποδύθηκε τον Δημήτρη Λεμονιά.

Ο Μάνος, που έπαιζε τον μικρό μαθητή της Ελένης (Κατερίνα Λέχου), είχε ξεχωρίσει και είχε κάνει εξαιρετική εντύπωση στους τηλεθεατές, οι οποίοι δάκρυσαν με την ερμηνεία του κατά τη διάρκεια της σειράς.

Ο Τσαγκαράκης ήταν μόλις 11 χρονών όταν έπαιξε στη σειρά. Σήμερα, 8 - 9 χρόνια μετά, είναι αγνώριστος αφού μεγάλωσε και ενηλικιώθηκε πια, διατηρώντας, όμως, τα χαρακτηριστικά του Δημητράκη.

Ο Μάνος είναι φοιτητής και σπουδάζει στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, κάτι που είχε αναφέρει και παλαιότερα σε συνέντευξή του ότι σκεφτόταν και ότι ήθελε να κάνει.

Ελπίζουμε, πάντως, να ασχοληθεί και με το θέατρο και να τον δούμε κάπου στο μέλλον!

Δείτε πώς είναι σήμερα:

manosmanos

 

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ