90 ΛΕΠΤΑ NON STOP  Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ! 

ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 08.30 | COSMOS 96,5

One night stand: To απολαμβάνουν περισσότερο οι άνδρες ή οι γυναίκες;

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 09:54

One night stand: To απολαμβάνουν περισσότερο οι άνδρες ή οι γυναίκες;

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το αμερικανικό app γνωριμιών Match, σε δείγμα 5.500 ατόμων που κλίκαραν στο κουτάκι «single», το one night stand είναι κι αυτός ένας τρόπος να γνωρίσεις ανθρώπους για σχέση. Επιθετικός ομολογουμένως και αρκετά λειτουργικός.

Σύμφωνα λοιπόν με το 30% των αντρών και το 15% των γυναικών το σεξ της μιας βραδιάς είναι «το καλύτερο είδος σεξ». Μια τοποθέτηση που βρίσκει εντελώς αντίθετους το 19% και των δύο φύλων, οι οποίοι δεν θέλουν ούτε να το θυμούνται το σκηνικό. Η αλήθεια είναι πως το one night stand αν ήταν παιχνίδι, σίγουρα θα ήταν η ρώσικη ρουλέτα. Αλλά αυτά τα δεδομένα δεν τα λες και πρωτάκουστα.

Το πιο εντυπωσιακό δεδομένο της εν λόγω έρευνα είναι άλλο. Ότι δηλαδή, οι άντρες, σύμφωνα με τους συμμετέχοντες, χρησιμοποιούν το σεξ της μιας βραδιάς τρεις φορές περισσότερο απ' όσο οι γυναίκες για να βρουν μια σοβαρή σχέση. Το έχουν στο μυαλό τους ως μία πολύ καλή αρχή, έχουν προσδοκίες από αυτή την ερωτική επαφή, τσεκάρουν αν όντως ταιριάζουν σοβαρά με μία γυναίκα που ίσως μόλις να γνώρισαν. Και η αλήθεια είναι πως η χημεία στον έρωτα δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Μάλιστα το 48% των αντρών που παραδέχτηκαν ότι το σεξ της μιας βραδιάς, αν πετύχει είναι η καλύτερη συνθήκη για να ξεκινήσει κάτι πιο μόνιμο, ήταν millennials, δηλαδή άτομα 22-37 ετών.