Ποιες θεωρούνται αντί-αφροδισιακές τροφές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 21:40

Ποιες θεωρούνται αντί-αφροδισιακές τροφές

Οι περισσότερες αφροδισιακές τροφές είναι λίγο πολύ γνωστές σε όλους και θεωρείται ότι βοηθούν για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Τι συμβαίνει όμως με τις λεγόμενες αντι-αφροδισιακές τροφές που λειτουργούν με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο; Είναι κάποιες από αυτές που θεωρείται ότι ρίχνουν τη λίμπιντο.

Δείτε για παράδειγμα τρεις από αυτές…

Τηγανητά

Τα ανθυγιεινά λιπαρά που βρίσκονται κατά κόρον στα τηγανητά επηρεάζουν την ποιότητα του σπέρματος στον άνδρα. Εκτός αυτού, είναι επιβλαβή για την κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο το σώμα, άρα και στα… επίμαχα σημεία. Η κακή κυκλοφορία του αίματος αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για τη στυτική δυσλειτουργία αλλά και τις σεξουαλικές διαταραχές στις γυναίκες.

Μαύρη σοκολάτα

Τα πολύτιμα συστατικά που περιέχονται στο κακάο κάνουν την επιδερμίδα πιο ευαίσθητη σε κάθε άγγιγμα, κάτι που θεωρητικά ανεβάζει την ερωτική διάθεση. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως η μαύρη σοκολάτα έχει σε ορισμένες περιπτώσεις μια παράδοξη παρενέργεια, ιδιαίτερα για τις γυναίκες, και αυτή είναι η έντονη υπνηλία!

Τυρί

Αρκετά άτομα εκδηλώνουν ρινική συμφόρηση και υπέρμετρη παραγωγή βλέννας μετά την κατανάλωση γαλακτοκομικών, ακόμη κι αν δεν έχουν δυσανεξία στη λακτόζη




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ