6 Βήματα για ένα Σέξι Υπνοδωμάτιο

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 12:53

6 Βήματα για ένα Σέξι Υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο, εκτός από χώρος ανάπαυσης πρέπει να είναι αφιερωμένο και στην ευχαρίστηση και το πάθος.

Σκεφτείτε το λοιπόν σαν το «παιχνιδιάρικο» καταφύγιό σας, δώστε του τη προσοχή που του αξίζει και αυτό θα σας ανταμείψει. Δείτε τα βήματα για να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα διεγείρει και θα αποπλανεί τις αισθήσεις σας, και όχι μόνο...

Βήμα 1  Η ακαταστασία είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί προκαλεί την αίσθηση του χάους. Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από ένα καθαρό και τακτικό υπνοδωμάτιο. Καθαρίστε την ντουλάπα σας και τακτοποιήστε παπούτσια και ρούχα κάπου που δεν θα τα βλέπετε. Ήρθε η ώρα να εξαφανίσετε οτιδήποτε ακατάστατο και «αρνητικό» από το δωμάτιο, γιατί αυτά θα φέρουν με την σειρά τους μόνο άγχος και μπέρδεμα ανάμεσα σε εραστές.

Βήμα 2  Ντύστε τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας με αντικείμενα που θα διεγείρουν την ψυχή και το σώμα. Εξαφανίστε τις οικογενειακές φωτογραφίες και αντικαταστήστε τις με φωτογραφίες που αποπνέουν ρομαντισμό ή αισθησιακή τέχνη! Οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν ότι η τέχνη είναι και σέξι αλλά και σοφιστικέ. Ένας εύκολος τρόπος για να αποφασίσετε πως να διακοσμήσετε είναι να κλείσετε τα μάτια σας μέσα στον χώρο σας και να φανταστείτε ποιες εικόνες, αντικείμενα και χρώματα σας φέρνουν χαλαρότητα, αισθησιασμό και διάθεση για παιχνίδι. Σημειώστε τα και μετά βγείτε και βρείτε τα!

thehomeissue_sexyypnodomatio03

Αφήστε τις φωτογραφίες των αγαπημένων σας προσώπων για το σαλόνι...

Βήμα 3  Χρώμα για πάθος! Τα χρώματα που θα βοηθήσουν και θα διεγείρουν τη ζωή στην κρεβατοκάμαρα είναι συνήθως τα έντονα κόκκινα, τα σκούρα μοβ, οι μαύρες λεπτομέρειες και επίσης οι πολύ ζεστές αποχρώσεις της καραμέλας και του σκούρου πορτοκαλί. Το καθένα από αυτά φανερώνει και διαφορετική πρόθεση για παιχνίδι και αυτές είναι μερικές μόνο προτάσεις... Αυτοσχεδιάστε με γνώμονα τις δικές σας ορέξεις αλλά και του/της συντρόφου σας!

Βήμα 4  Το κρεβάτι είναι το κεντρικό στοιχείο της κρεβατοκάμαρας και άρα υποδεικνύει τη ζωή που θέλετε να έχετε εκεί. Κάντε το λοιπόν αισθησιακό ντύνοντάς το με απαλά μαξιλάρια, αφράτα παπλώματα και απαλά, αισθησιακά υφάσματα. Ανάμεσα σε μετάξι και σατέν διαλέξτε σατέν και μην παραλείπετε τα λινοσκεπάσματα σας να είναι πάντα καθαρά, φρεσκοσιδερωμένα και μυρωδάτα. Λίγο άρωμα θα βοηθήσει πολύ. Και τέλος μην ξεχάσετε να προσθέσετε στον χώρο σας υποπόδια και ίσως κάποια πολυθρόνα ή καναπέ αν έχετε αρκετό χώρο. Βοηθάνε σε διάφορους τομείς...

thehomeissue_sexyypnodomatio02

Ένα μαύρο κρεβάτι είναι πάντα σέξι. Προσθέστε μερικά κόκκινα μαξιλάρια και είστε έτοιμοι για δράση!

spirossoulis




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ