Ε. Παπούλια: "Ο δεύτερος γάμος μου ήταν εκπληκτικός και έληξε σχεδόν την ίδια μέρα που έγινε!"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 14:02

Ε. Παπούλια: "Ο δεύτερος γάμος μου ήταν εκπληκτικός και έληξε σχεδόν την ίδια μέρα που έγινε!"

Όταν σκεφτόμαστε την Εβελίνα Παπούλια σκεφτόμαστε τους Δύο Ξένους! Πράγματι, ο ρόλος της Μαρίνας Κουντουράτου ήταν αυτός που την έκανε ευρέως γνωστή, ωστόσο η ίδια μιλώντας στο Θέμα People λέει ότι τα χρήματα που έβγαλε εκείνη την περίοδο δεν ήταν αντίστοιχα της τεράστιας επιτυχίας της σειράς. Και δεδομένου ότι η Εβελίνα Παπούλια στην πραγματικότητα και στην καθημερινότητά της δεν ήταν η χαρούμενη κοπέλα που υποδύονταν, αυτό ήταν κάτι που την ενοχλούσε.


Για μένα ήταν δυσβάσταχτο! Δεν μπορεί να με συναντάει ο άλλος σε ένα νοσοκομείο που είχα πάει να δω έναν δικό μου άνθρωπο και να μου λέει έλα πες μας ένα αστείο!.

Η σχέση της με τα χρήματα, το μπαλέτο και τα φωνητικά σε δίσκο του Σάκη Ρουβά!
Στην ίδια συνέντευξη η όμορφη ηθοποιός μίλησε και για την σχέση που έχει με τα χρήματα. Λέει ότι ουδέποτε έβγαλε πολλά λεφτά, καθώς τα λεφτά τα έφερνε η τηλεόραση κι εκείνη πάντα προτιμούσε το θέατρο. Θέλω να έχω τα χρήματα για να μην έχω το άγχος πώς θα περάσει ο μήνας. Αλλά από εκεί και πέρα δεν είμαι παραδόπιστη, ούτε μηρμυγκάκι να μαζεύω, λέει.

Κάτι που δεν γνωρίζαμε για την Εβελίνα Παπούλια είναι ότι είναι πτυχιούχος χορεύτρια σε σχολή της Νέας Υόρκης, ενώ τα πρώτα της χρήματα τα έβγαλε ως τραγουδίστρια. Επιστρέφοντας από την Αμερική βρέθηκα στο Ωραία μου Κυρία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στον χώρο. Βοηθούσε πολύ τα νέα παιδιά. Τότε κάναμε φωνητικά στο στούντιο του ανθρώπου που έγραφε την μουσική για την παράσταση και πάνω στην ηχογράφηση ο μουσικοσυνθέτης με έβαλε να κάνω φωνητικά σε έναν δίσκο του Ρουβά. Έτσι γνώρισα τον Σάκη και τον Ηλία Ψινάκη.

Η σχέση της με τον γάμο και το όνειρο για το μέλλον!


Η Εβελίνα Παπούλια έχει κάνει δύο γάμους, ενώ από τον πρώτο της έχει και μια πανέμορφη κόρη. Ο δεύτερος γάμος της, δε έγινε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, σε πύργο στην Σκωτία. "Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν αλλά δεν υπάρχει γάμος πια. Χώρισα πάνω στον μήνα! Είναι αυτό το θέμα της ελευθερίας που λέγαμε. Ορισμένες φορές νιώθω ότι παντρεύομαι για να χωρίσω" και συνεχίζει: "Βέβαια, όσον αφορά τον δεύτερο γάμο μου έγινε όπως τον ονειρευόμουν. Παντρεύτηκα στην Σκωτία, σε έναν πύργο, με λίγους φίλους, με κέλτικη μουσική και σε ένα νησί που δεν σκοτείνιαζε ποτέ. Ήταν πάντα μέρα! 'Ηταν ένα εκπληκτικό τοπίο κι ένας εκπληκτικός γάμος ο οποίος όμως έληξε σχεδόν την ίδια μέρα". Σήμερα, η Εβελίνα Παπούλια διατηρεί σχέση με μουσικό ενώ το όνειρό της είναι να ξαναζήσει στο εξωτερικό. "Μου πάει σαν συνθήκη", λέει!

Πηγή: Tlife.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250